Toysdaily 玩具日報

查看: 10142|回復: 28

[Medicom] 遲來的生日禮物....終於到手....Project BM! Kamen Rider Meteor

遲來的生日禮物....終於到手啦...多謝女友......

Project BM! Kamen Rider Meteor ...一隻我認為比較特別的......雖然係第二主角....難保價會大插水.....

去相:
外盒....bm 的隻隻都差不多......

開盒:

正面:

側面:

後面

你的命運...由我來決定!!!!!!!

近鏡:

十一月之星:

位已經愈來愈小.........

同志恭喜你入到心頭好~:71:
拉打已越黎越少人分享所以點都入黎撐下場~多謝分享~:71:
我未有時間攞呀!!!!!!!!!!!!!!!!!!

呢隻我覺得正過主角
回復 3# samurai

造型又真係佢好過fourze.....但fourze medicom 出得好好.......
正!支持,不過真係吾平:(
Too thin, and most importantly - Fronze series all skip!
回復 6# felixchi

同意!平成RIDER我唯獨無睇呢套, 但係METEOR figure 出得好對版...可能黑色特別型....
Too thin, and most importantly - Fronze series all skip!
felixchi 發表於 6-12-2012 04:42 PM

Fourze 已經算好睇小小,wizard 重比較差:(
頭像被屏蔽
好鬼死羨慕你啲12"
回復 9# communistic [/
師兄。。我入到好窮呀。。放棄左好多其他玩具。。。
好正,唔好引我,我唔想跌落呢坑.......:79:
好正,唔好引我,我唔想跌落呢坑.......:79:
恭喜師兄入到好野,謝分享!!!
thank you for nice capture:71: