Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: manchuenau

[Medicom] 遲來的生日禮物....終於到手....Project BM! Kamen Rider Meteor

支持拉打post
但最近D拉打我都唔中...下隻可能係wizard...如果出的話
呢 d 應該唔會點插水,
因為依家 d 拉打應募都唔會太多貨,
貨少插極有限
呢 d 應該唔會點插水,
因為依家 d 拉打應募都唔會太多貨,
貨少插極有限
將莖牽 發表於 7-12-2012 11:00 AM

之前D限定係得文記插過下水,但佢d貨咪去曬in's
咁 medicom 少左人玩係不爭的事實,玩 figure 來去也是那班人,近年的的 hottoys 和 3A 搶了不少客,大家都是咁上下價錢,medicom 一比真的給比下去的,再加近年連日本的拉打也不太突出,勢頭已大不如前,近幾隻的限定也是跳樓收場,連 faiz 555 也有跳樓貨便可見到 medicom 較之前差了很多。
回復 16# kmtang

下隻限定係龍騎系列........可以pass.......

wizard....應該base form 唔會限定.........
回復 19# hk小文

同意...佢隻隻限定....令好多人卻步.....

我愛rider...都唔會隻隻入........下隻龍騎可以pass了......2隻joker 我都pass晒.......
頭像被屏蔽
Support rider fan! Love this figure. Thanks for sharing. :71:
嘩~~~~好正喎:71::71:
唔限定已經貴,而家限定又多,價錢又隻隻過2k,所以我都放棄了,而且medicom的產品qc又差,產品設計又無誠意。
唔限定已經貴,而家限定又多,價錢又隻隻過2k,所以我都放棄了,而且medicom的產品qc又差,產品設計又無誠意 ...
巴士烈 發表於 7-12-2012 20:35

最衰就係郁 d 就出 ver.2 :63:
為左之後出的RIDER....我執左位...但真係好迫...不過無計啦..........

另一邊暫時仲比較多位.............準備之後出的
頭像被屏蔽
撐下師兄場先, 自己未得閒睇朦面超人Fourze, 不過都覺得哩隻拉打好特別, 可能睇完都會入手.:61: