Toysdaily 玩具日報

查看: 12515|回復: 59

[新品消息] 孖裝Green Arrow TV ver.; 真係訂咗先擁有的綠箭電視劇版本!再加兩圖

而家已經係訂貨的時代!不過見議店舖如無現貨其實可以好似美漫等客人訂咗,湊效數可向代理再羅。亦可表明唔一定有,等顧客有心理準備。朋友頭先都提哩類玩具較少人買,會變死貨的危機!都啱ge~:DD相反就上神台:p

講番盒孖裝,睇完以下片段都有想買的衝動; 但把玩時大脾位要小心調較,向前空間較少; 有磨膠脫色的危機!其他同origins都差不多:71:當然死轆今次可動不及origins, 腰及小腿都無關節; 不過兩款都有貼地腳板:71:

外國Review
http://youtu.be/MalcU4NVbxw

今日拆埋綠箭,望落單關節,但整體玩落比死轆好:71:腳板插位都唔同; 正常的橫插式!小腿同膝都可轉動擺得更輕鬆:D

Cool
頭像被屏蔽
回復 2# wingking112

7寸高,一貫DC普遍尺寸。
D 關節多到我有d 唔慣、dc 終於都有少少枱頭
看國外玩家說其實這隻不能算是Deathstroke?
而是劇中真正Deathstroke(Slade)他的搭檔?
希望新suit都會出啦~

套劇真係好好睇 希望邂d會出埋black canary同slade版deathstroke
我都覺套劇好睇~ 不過我自己有d覺得slade想oliver受苦的原因太"兒戲"

請反白:
shado的死其實都唔關oliver事, 而且shado又唔係喜歡slade, slade都只係單戀, 攪咁多野只係為了打擊oliver太過誇張吧~
正呀green arrow :63:
呢排岩岩開始睇到第一季episode 6,
呢set係咪出左街架啦?好有興趣一入!
回復 8# nesidoh

型 :71:
回復 8# nesidoh

本身已經唔差,所以就咁影一D都唔趕客:71:

但玩落腳板開頭諗點解同origins唔同,原來今次joint係直插; 唔係斜插><感覺無咁靈活!
正呀!
等call~期待中!
支弓竟然有橡筋 正呀{:1_221:}
希望搵到現貨啦:63:
回復 9# jeffloh

反白一覆:非常同意、好似tvb