Toysdaily 玩具日報

樓主: ChrisLamXYZ

[新品消息] 孖裝Green Arrow TV ver.; 真係訂咗先擁有的綠箭電視劇版本!再加兩圖

回復  jeffloh

望落奸角有D都同蝙蝠俠有關係,會唔會學Marvel的Sheild; Man of Steel 2到時同Arr ...
ChrisLamXYZ 發表於 27-3-2014 01:18 PM

我覺得要電視出現batman會幾難, 我一直覺得batman前傳無咩好講, 唔通講bruce 日日在山上練功? XD  而且TV版budget無電影咁多, 件衫未必好型, 不如唔出好過了~

上一集又講loiver同amanda 有d過去咁, 即係當年佢地曾經接觸過?

早2日睇o左d料, 雖然 slade wilson無講自己season 2會唔會死, 不過有提season 3有一個"終極壞人"會回歸喎, 唔通係malcom? (black arrow)
回復 46# jeffloh

都可以將綠箭放係其他DC英雄電影到客串下:DD

係WO,綠箭都似綠燈俠咁有唔同色:p 就算香口膠都會有白箭,黃箭:71:
回復  jeffloh

都可以將綠箭放係其他DC英雄電影到客串下

係WO,綠箭都似綠燈俠咁有唔同色 ...
ChrisLamXYZ 發表於 27-3-2014 01:43 PM

將來應該會有紅箭俠 (Roy)~

我覺得先攪好自己個劇先再cross-over啦~ 如果唔係會太"商業味", 而且太多cross-over好似令主角無咩特色咁呢~
如果冇訂到可以邊度入手? T_T好想要謝謝
我覺得要電視出現batman會幾難, 我一直覺得batman前傳無咩好講, 唔通講bruce 日日在山上練功? XD  而且 ...
jeffloh 發表於 27-3-2014 01:35 PM

黎緊除左FLASH 外, 仲會開拍 GOTHAM 既電視劇,主要講年輕時既Gordon 剛到GOTHAM CITY 查有關BRUCE 雙親被殺案。會有知名反派出現,但應該唔會有BATMAN。而呢套GOTHAM 因為唔同電視台播,所以應該唔會同AAROW 有關係,但好有可能為 黎緊套 BATMAN VS SUPERMAN MOVIE 鋪路,比返多D BACKGROUND 新BATMAN.
回復 49# kira-yamato

有無問咪曹會否再番?或者INS 1/F果間問問,因見佢都有番水貨野!蕉人機會微都可以試問會唔會有!
回復 51# ChrisLamXYZ

曹會係邊度?:(
聽晚收工去ins 睇下先
回復 52# kira-yamato

燒鰻魚忠深地底一扭,現貨而家暫時無; 但問問職員睇睇有無機都好!

咪暗提過,即係HT果頭:DD
如果冇訂到可以邊度入手? T_T好想要謝謝
kira-yamato 發表於 27-3-2014 03:40 PM

呢d TV版figure好易變死貨, 所以鋪頭一般入少少賣晒就算. 旺角M記應該無晒了, 可以去CWB 試下, 或者INS都可能有.
黎緊除左FLASH 外, 仲會開拍 GOTHAM 既電視劇,主要講年輕時既Gordon 剛到GOTHAM CITY 查有關BRUCE 雙親被 ...
cwskenny 發表於 27-3-2014 09:33 PM

我知呀~ 會有後生penguin (成個doctor who 咁...) , 小孩版catwoman 同bruce. 不過我估同電影無關, 因為主角是gordon, 即可能成套變了CSI: Gotham咁都唔定 XD

另外costantine都有TV版, 可以留意下~
回復 53# ChrisLamXYZ

嗚呀thanks c兄T_T我真係KIND吾知個間叫呢個名
今晚睇睇先!!!!
回復 56# kira-yamato

:DD 因為用代號大家好做,明到就明; 始終開哂正名可能當作宣傳成分; 管理員都要保障廣告客戶的利益而公事公辦!:71:
回復 57# ChrisLamXYZ

{:1_214:}殺呀

講笑、多謝哂至真
回復 58# nesidoh

{:1_207:} 唔好呀~

大家咁話,都係將心比己; 明白ge :DD
我知呀~ 會有後生penguin (成個doctor who 咁...) , 小孩版catwoman 同bruce. 不過我估同電影無關, 因為 ...
jeffloh 發表於 28-3-2014 12:10 AM

costantine    我知會拍, 不過個人無咩興趣, 佢如果唔同其他人互動係無咩吸引力,雖然同最後出現dark justic 既成員係好大