Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] DX12 BATMAN集中討論 已發現最新問題 已加圖7/22

DX 11 係 22/6 開訂!!~~~~~
kevinwong4ever 發表於 8-7-2012 05:37 PM

點解佢收番2.0個正常樣= =
同埋點解仲味cut訂既
真係得ht先知
隻spiderman開左訂成個星期都無實物睇
可能準備搬曬去動漫節展覽
KAN0529 發表於 8-7-2012 10:45 AM

唔同要去動漫節先有得睇= = 唉
唔想去動漫節
其實我相信樓主開得呢個post,有人入黎討論,甚至有負面評價,都係對件事jei,禁每個人心中都有佢想要既bat ...
KidultSkywalker 發表於 8-7-2012 01:38 AM

我想隻BATMAN改得更好 點知都比人插
你明我意思了THANKS
頭像被屏蔽
唔好話新既未擺出黎,連舊有擺係度既都收起左,
應該都要到動漫展SHOW晒出黎架喇.
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
會吾會真係整個MMS系列展呢 ? 係就正勒 !!
咁要問ht先知啦..............................
點解佢收番2.0個正常樣= =
同埋點解仲味cut訂既
hottoys專家 發表於 8-7-2012 07:07 PM

可能真係好似其他師兄講HT收番黎改改佢呢 , 未截訂原因 , 好似我之前估有機會睇埋batman既訂貨情況去決定 , 點都有d人會想儲埋一套而後補訂番joker .
可能真係好似其他師兄講HT收番黎改改佢呢 , 未截訂原因 , 好似我之前估有機會睇埋batman既訂貨情況去決 ...
dvddvdhk 發表於 8-7-2012 08:33 PM

加上現在HT  的吞吐量並非我們所預期!!:38:~~~~~~~~咁少~~:34:
可能真係好似其他師兄講HT收番黎改改佢呢 , 未截訂原因 , 好似我之前估有機會睇埋batman既訂貨情況去決 ...
dvddvdhk 發表於 8-7-2012 08:33 PM

收番改改就最好啦^^
希望BATMAN唔show出黎 都係因為改緊個頭 同埋LOGO啦

咁大家就可以有個更完美既BATMAN同JOKER啦 YEAH
回復  hottoys專家

不明白......我只知道現在H記的大貨與手辦天差地別...千萬不要相信H記的官圖照片= ...
Vendetta 發表於 8-7-2012 07:39 PM

所以我想睇下實物

不過已經訂左走唔甩>V<

Hottoys DX12 BATMAN 頭雕 / 心口LOGO 問題

唔好意思 咁多位CHING 我又開帖了
上次我話LOGO同1/1有出入
結果比幾位師兄插 話我又要罵又要訂

我個人好鍾意BATMAN 因為無買DX02 所以我好執著DX12
世上沒完美 我地應該討論下點樣改好隻BATMAN
改到更真 更靚 更現實
唔好成日討論D抄家 C奶 排隊 等等
希望得到大家幫助
我向大家保證我100%唔係抄家

可能咁多位師兄覺得我既說話好低能 (因本人只得18歲 希望咁多位見良)

今次我係FACEBOOK見到張相
同我既睇法一樣 都係覺得出左D問題(雖然不大)

咁多師兄請過目

講下心口LOGO了 上次就比某D師兄插完 可能我講得唔夠細節

對比電影THE DARK KNIGHT RISES

按電影劇照 可放大
收番改改就最好啦^^
希望BATMAN唔show出黎 都係因為改緊個頭 同埋LOGO啦

咁大家就可以有個更 ...
hottoys專家 發表於 8-7-2012 08:48 PM

當然肯聽意見去改係最好啦 , 但佢吾改你都無佢符 , 所以你要抱住到時大貨都係咁既心情去決定訂吾訂 , 吾係到時你只會吾開心 .