Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] DX12 BATMAN集中討論 已發現最新問題 已加圖7/22

咁多用家仍然停留o係睇圖唔識解讀新作特色o既水平...
我就覺得幾浪費左人地一番心機

去睇下TDK製作特輯 ...
Toro 發表於 7-7-2012 09:05 PM

大大好嘢!!~~~~~~~~:71::64:
咁多用家仍然停留o係睇圖唔識解讀新作特色o既水平...
我就覺得幾浪費左人地一番心機

去睇下TDK製作特輯 ...

師兄講左我想講好耐既說話 , 非常中point !!!
回復  E神
大腿位置應該係用滴膠,回彈問題應該可以解決
U.TOYS 發表於 7-7-2012 09:53 AM

手同腳都係~~?
好正~~~:66:
我以前一路都吾買batman都係因為件衫 , 今次令我有咁大意欲去買batman既就係新衣既設計 , 正如師兄話齋 , d人直情無視呢一點 , 只係話無發光眼 , 淨係多支槍.....我個人感覺 : 當評論建基於利益上既時候 , 係咪仲可以提供到中肯既評論 ? 不喜隨便插 .
我以前一路都吾買batman都係因為件衫 , 今次令我有咁大意欲去買batman既就係新衣既設計 , 正如師兄話齋 , d ...
dvddvdhk 發表於 7-7-2012 09:23 PM

師兄金句終於出現了!!~~~~~~~:34:
禮貌上一定要先加番呢句:絕對唔係針對開POST樓主!借用地方發文,唔好意思

咁多用家仍然停留o係睇圖唔識 ...
Toro 發表於 7-7-2012 21:05

無錯,特輯入面仲有講架車既由來,例如:係隊道入面係架搖控車等等

睇制作,都好好睇架........:D
無錯,特輯入面仲有講架車既由來,例如:係隊道入面係架搖控車等等

睇制作,都好好睇架........
布魯士 發表於 7-7-2012 09:31 PM

睇完先知呢間車有幾正斗,
條製作片好睇到我覺得導演無意中做到部極品好車,
唔係特技,而係真車都一樣咁神奇.
同埋,又幾奇怪,點解今集先有人話The Bat唔夠Batman
咁彈力車一早已經"好唔"蝙蝠車架啦 ^^...
回復 51# 布魯士

係:),我想要佢個架1/4搖控Batmobile
師兄金句終於出現了!!~~~~~~~
kevinwong4ever 發表於 7-7-2012 09:26 PM

哈哈 !! 因為預左比既得利益者插 , 所以無任歡迎插我吧 !!!
回復 48# E神

官圖無限好, 真係無回彈? (件膠衫用滴膠就可減少回彈?)
禮貌上一定要先加番呢句:絕對唔係針對開POST樓主!借用地方發文,唔好意思

大大,講得好!:71:
Toro 師兄提起 , 即時睇番個製作特輯先:73:

回復  E神

官圖無限好, 真係無回彈? (件膠衫用滴膠就可減少回彈?)
darknight 發表於 7-7-2012 09:53 PM

回彈真係令人幾頭痛呢,不過我理解上,少左回彈應該係同換左底衫有最大關係
滴唔滴膠可能比較次要了
如果件底衫真係改左料,我希望佢真係會少左回彈,
但對肩甲設計都係會頂住郁動,對手我唔信真係可以撐到好高.
希望真係有改良啦.
我反而有D驚,咁多貼合步驟,HT家下D手工,唔~~好驚好多甩皮同膠水痕...

確實呢到有好多低水平的發言, 最惨嘅係要邊鬧邊買, 仲要係第一日衝出去訂:p
確實呢到有好多低水平的發言, 最惨嘅係要邊鬧邊買, 仲要係第一日衝出去訂
initialb 發表於 8-7-2012 12:32 AM

拿我一單還一單,沖出去訂我冇意見,心急玩je
如果有人插完又沖去買,咁我唔知佢點解咁sm啦...
此外,hot toys咁有心機搞隻新野,但佢自己d訂貨安排,又的確係令人o既注意力去晒炒呀,排呀,而唔係講隻野掂唔掂....都幾可惜.
所以小的並唔係單向只係話玩家d乜,成個大氣候都好鬼奇怪.