Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] DX12 BATMAN集中討論 已發現最新問題 已加圖7/22

回復 60# Toro

認同,想討論下隻玩具都唔得
個個都講緊排隊,d炒家點樣點樣
拿我一單還一單,沖出去訂我冇意見,心急玩je
如果有人插完又沖去買,咁我唔知佢點解咁sm啦...
此外,hot ...
Toro 發表於 8-7-2012 12:36 AM

其實我相信樓主開得呢個post,有人入黎討論,甚至有負面評價,都係對件事jei,禁每個人心中都有佢想要既batman...係度評論除左係講下自己意見之外,最終目的緊係想ht張隻batman改得更完美啦..因為ht唔只一次因為網民意見而改頭加送野等等........

至於你話d人又要買又要插係sm....禁我認為唔少人都係想隻野變得更好先出聲jei..又要插又要買總好過果d手上有n隻dx02既炒家上黎亂插唔買呀....:!
回復  Toro

認同,想討論下隻玩具都唔得
個個都講緊排隊,d炒家點樣點樣
KAN0529 發表於 8-7-2012 12:46 AM

我都覺得d人唔應該日日n版討論排隊呀,炒家呀等...不如討論下隻batman有咩地方要改好過啦......
回復 63# KidultSkywalker

到時又係比某些HT狂狂插... 隨緣啦... 我真係想知隻野可動性比DX02好??? 定係官圖無限好.... :!

Dx12實物一問

咁多位師兄 幾時先有Dx12實物睇
我好緊張呢一隻

DX12 BATMAN 頭雕 / 心口LOGO 問題
http://toysdaily.com/discuz/view ... p;extra=#pid6317469
真係得ht先知
隻spiderman開左訂成個星期都無實物睇
可能準備搬曬去動漫節展覽
頭像被屏蔽
要真實重現TDKR Batman多層次戰甲那倒不如去買M記的TDK或是TDKR版的Batman, H記自DX-02到DX-12還是沒把Batm ...
Vendetta 發表於 8-7-2012 10:50 AM

我隻M 記TDK 開始溶膠了 !! :help: 但老實講係幾靚!! :71:
除了頭搵人repaint過,其他全部原裝!!~~~~~

my medix
希望今次HT都可以做到呢個質素啦 , 配會埋個真人頭雕就perfect 勒 !!!
這我最近自己重照的啦

不過M家真的完全沒啥可動性,買來就是觀賞的
但我覺得在造型上就追求了比較高的層次
HT的我現在覺得“精緻”不一定等於“像真”
不過裝備這麼多,又能發光...而且可動也不錯...眼睛又能動
就看大家想要甚麼吧∼
我家裡就這隻batman而已,所以真的還想再買一隻
但我挑一隻也是挑很久(不想組成戰隊,我還想擺其他)
我自己應該是等EB了..但又對EB量產怕怕的.........:38:

medicom 的胃甲不及dx02
所以合體吧

Dx11一問

Dx11幾時開訂? ?

DX12 BATMAN 頭雕 / 心口LOGO 問題
http://toysdaily.com/discuz/thread-186775-1-1.html
Dx11幾時開訂? ?
hottoys專家 發表於 8-7-2012 05:28 PM

DX 11 係 22/6 開訂!!~~~~~:73: