Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 【官方大圖及消息】Hot Toys – DX12 - The Dark Knight Rises: Batman/ Bruce Wayne

回復 1662# KAN0529

都係等埋遲d出官圖先,如果真係一樣,甘就買兩架,一架噴黑,一架唔噴既:60:
回復  KAN0529

都係等埋遲d出官圖先,如果真係一樣,甘就買兩架,一架噴黑,一架唔噴既
Softsong 發表於 14-7-2012 01:50 PM

偶像~~~~~~~~~:$
偶像~~~~~~~~~
kevinwong4ever 發表於 14-7-2012 01:53 PM

ching,做咩甘講既?:?
just ordered one at 7:30pm. no need to wait, finsihed the ordering in 30s
ching,做咩甘講既?
Softsong 發表於 14-7-2012 02:01 PM

無見你話買2架迷彩TUMBLER ,咁大手筆,勁~~~~:71:
今日HT真系無人。。。好快就拿左Nick仔
回復 1668# bunchan

我諗緊聽日定星期一去拎:D,師兄Check左幾多盒?品質如何?
無啊,check左一盒ja.....我見睇落都ok,所以都費時睇咁多盒 hahahahha.
今日HT真系無人。。。好快就拿左Nick仔
bunchan 發表於 14-7-2012 10:05 PM

師兄 , batman 截定未呀 ? 我有個朋友話想訂 , 謝謝 !!
回復 1671# dvddvdhk

未啊,我見到有個c9訂啊
回復  dvddvdhk

未啊,我見到有個c9訂啊
bunchan 發表於 14-7-2012 10:18 PM

咁遲先訂可能真正玩家嚟!!~~~~~~~~~:34:
hahahhaha 咁就真系晤知la.....可能買比個仔玩 hahaha
hahahhaha 咁就真系晤知la.....可能買比個仔玩 hahaha
bunchan 發表於 14-7-2012 10:20 PM

佢話吾鍾意排隊 , 買到就買 , 買吾到就算喎 , 我都由佢架 , 到時佢買吾到 , 到出貨既時候等佢恨下都好 .
佢話吾鍾意排隊 , 買到就買 , 買吾到就算喎 , 我都由佢架 , 到時佢買吾到 , 到出貨既時候等佢恨下都好  ...
dvddvdhk 發表於 14-7-2012 10:25 PM

繼續放毒~~~~~~~~~~:34:
頭像被屏蔽