Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 【官方大圖及消息】Hot Toys – DX12 - The Dark Knight Rises: Batman/ Bruce Wayne

如果放工先公佈,又要排餐死了
回復 1587# kevinwong4ever

我遲你少少6:00,睇下派貨有冇機會撞到:45:
你都好快手喎師兄!!~~~~~~~~:p
今天仲有無batman訂??cut龍未??thx~
回復  dvddvdhk

真係訂又屎~攞貨又屎
會唔會遲D訂遲D攞會著數D~
sonsonsun 發表於 13-7-2012 03:38 AM

但有時心急想快d擁有 , 受下苦都係要既 .
頭像被屏蔽
DX12batman 斗袍是有鐵線嗎?
回復 1601# dvddvdhk

haha~係呀!ching講得o岩!:$所以小弟首日都衝住去排:!
等左一個星期,我聽日終於有時間出去排
回復 1603# AJ
好似冇 睇相件斗篷好似張紙咁薄咁既:50:
今日5點度見排到出街...走左去tea..中途見落雨..無遮..覺得黑仔..但突然換個角度覺得咁先嚇走好多排街既人..果然見無乜雨走過去無人排街..上到去原來將原有可排位置商場條隊 唔知係咪ht批准下排埋側邊多條分岔隊..正!至緊要唔洗排街咁肉酸之餘仲可以涼住冷氣排呀嗎:36:最後唔洗半小時就訂到一隻啦..不過原來下年第一季先到貨..真係望穿穿秋水..希望唔會delay啦到時!!:69:
今日咁岩帶住相機經過,影左幾張實物圖:75:
真係唔差!

回復 1423# DevilDavidHK

訂了!!!Ordered 2, 1 sit inside the batmobile 1 for batpod or just display
哝唔係每人只可訂一只嗎?
回復 1610# minglau0308

係