Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 【官方大圖及消息】Hot Toys – DX12 - The Dark Knight Rises: Batman/ Bruce Wayne

無錯!!唔入真係唔知仲有無機會等VERSION 3
cavslbj 發表於 14-7-2012 12:41 PM

依家我希望tdkr入面隻batmobile真係有野改動左,甘就有機會出tdkr版了:help:
其實外觀一樣就算再3,4版都未必有人買,今次再版其實系好多人之前無買第一版已買la...
可能會多D 武器裝備都未定呢∼
不過佢再出,都未必買了∼
cavslbj 發表於 14-7-2012 12:52 PM

如果佢真係出甘我就買tdkr既batmobile,唔出就唯有後追再版既tdk batmobile
如果佢真係出甘我就買tdkr既batmobile,唔出就唯有後追再版既tdk batmobile
Softsong 發表於 14-7-2012 12:54 PM

師兄我都係咁諗, 不過我係等BAT POD
回復 1643# Softsong

無呀:56:
回復 1637# colus

都係既!都係睇定d先!我依家要稱呼你做TD既好好先生!:71:
回復 1640# bunchan

最驚派貨時再貴多5舊!你有無訂到呀?
回復 1653# alan1128

你宜家買單都要比多5魚,出貨後如果都係比多5魚,甘起碼無風險啦,買單又危險wor!我無訂啊,覺得麻麻
回復 1651# KAN0529

同病相連啊:56:
真係唔知佢出唔出∼因為我係諗住後追TDK部BATMOBILE GA∼
而家有DD動搖TIM∼
cavslbj 發表於 14-7-2012 01:00 PM

ching,反正都係後追,遲d後追同早d後追都差唔多姐,一齊等下有冇新既batmobile吧:75:
岩岩訂完,排到出門市門口,唔算太多人
回復 1657# Softsong

哈哈,再唔係訂架迷彩再噴黑佢
回復 1659# KAN0529

依個我都有諗過,但係睇trailer果三架迷彩好似係改裝過少少甘,同黑色版有d唔同,而且小弟都唔識點噴:26:
回復  Softsong

哈哈,再唔係訂架迷彩再噴黑佢
KAN0529 發表於 14-7-2012 01:26 PM

唔好呱!!~~~~~~~:50:
回復 1660# Softsong

但睇返張相黑色同迷彩好似一樣:66: