Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 【官方大圖及消息】Hot Toys – DX12 - The Dark Knight Rises: Batman/ Bruce Wayne

回復  dvddvdhk

mark7都未必夠打wor...
bunchan 發表於 14-7-2012 10:55 PM

咁mark7又夠吾夠鐵血打呢 ? 但我估鐵血可能感應吾到佢都未定 :36:
回復 1693# dvddvdhk

哈哈哈哈哈都晤出奇la....
頭像被屏蔽
無見你話買2架迷彩TUMBLER ,咁大手筆,勁~~~~
kevinwong4ever 發表於 14-7-2012 10:03 PM

無辦法,中BATMAN毒太深,:60:
自己本身想要架迷彩既,又想要架黑既,但係後追一架黑既應該都幾甘,所以可能會買兩架,拎一架噴黑算了:unhappy:
當然,如果HT出番架TDKR既黑TUMBLER,就自然係買一架迷彩一架黑,唔洗搵人噴色甘麻煩:34:
頭像被屏蔽
與其搵人噴黑, 建議你等HT或高追.
始終噴油. 易刮甩. 而且搵人噴果筆$都係返高追果度.
仲要拆車黎噴 ...
supermodehk2 發表於 15-7-2012 01:48 AM

多謝ching既意見,小弟未試過搵人噴,仲以為會冇咩問題,ching你甘樣講一講,搵人噴又真係好似唔係幾值:30:
不過都係果句,望ht會出tdkr既版既黑色batmobile,甘就完全ok冇問題了:71:
btw,唔該哂ching既指點:64:
呢個星期冇新野訂 TH靜左好多
呢個星期冇新野訂 TH靜左好多
hkman123hi 發表於 15-7-2012 08:56 AM

咁d員工可以透下勒 , 要攞貨既師兄又吾使排 , 皆大歡喜 !!
咁d員工可以透下勒 , 要攞貨既師兄又吾使排 , 皆大歡喜 !!
dvddvdhk 發表於 15-7-2012 10:17

其實HT員工入行要具備非常高嘅EQ~!:58:
如果唔係要落街有時情願收訂好過,都係機械工作~!!:44:
攞貨要等"新人類"揀十盒或以上~!{:2_123:}
仲要加多句:成千蚊盒玩具~!你黑面~!笑呀~!我要你笑呀~!!!{:3_133:}
其實HT員工入行要具備非常高嘅EQ~!
如果唔係要落街有時情願收訂好過,都係機械工作~!!
&# ...
trumanso 發表於 15-7-2012 10:24 AM

我記得有個師兄舉個例子 : 你下下都用T800既語氣(I be back)咁對d員工 , 咁d員工都要比面變番T1000同你抗衡下啦 ! 所以好多野有時係相對既 , 當你要求人點對你既時候 , 不如即時攞面鏡照下自己個樣 , 就一清二楚 .
回復 1702# dvddvdhk

師兄咁早就上黎∼ :65:
回復  dvddvdhk

師兄咁早就上黎∼
bunchan 發表於 15-7-2012 11:24 AM

係呀 , 今日無街去 , 所以早d , 早晨呀師兄 !!!
早晨呀!! 哦,原來系咁 :43:
頭像被屏蔽
回復 1706# hime09

This is just the beginning my frd.........