Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 【官方大圖及消息】Hot Toys – DX12 - The Dark Knight Rises: Batman/ Bruce Wayne

I am new to Batman........but this time really spend alot of money
Joker 2.0
batpod
batman

a ...
hime09 發表於 15-7-2012 11:55 AM

12" 呢條路好難話停就停架 , 引誘實在太多同太新呢 .
頭像被屏蔽
回復 1709# ckitckit

應該同返黑色差唔多價姐   
如果舊模新色買貴一千肯定比人小爆
咁d員工可以透下勒 , 要攞貨既師兄又吾使排 , 皆大歡喜 !!
dvddvdhk 發表於 15-7-2012 10:17 AM

尋日9點幾攞局長都要排十個人到!見有兩個攞 email 訂動漫!其他都係訂 Batman 得我一個攞貨!:Q
尋日9點幾攞局長都要排十個人到!見有兩個攞 email 訂動漫!其他都係訂 Batman 得我一個&#25 ...
emme 發表於 15-7-2012 12:29 PM

emme 兄都有訂局長 ? 動漫野同戲飛有無中呀 ?
emme 兄都有訂局長 ? 動漫野同戲飛有無中呀 ?
dvddvdhk 發表於 15-7-2012 01:40 PM

我鐘意個演員多過角色所以有訂局長呀!
抽獎同戲飛!唉~~~~~~~!呢啲咁着數嘅野!永遠都同我無關!
師兄你呢?
我鐘意個演員多過角色所以有訂局長呀!
抽獎同戲飛!唉~~~~~~~!呢啲咁着數嘅野!永遠 ...
emme 發表於 15-7-2012 03:02 PM

呢d咁好運既野我又點會有份呢 , 好似排隊我地都要排個幾鐘就知我地幾黑啦 , 哈哈:34:
呢d咁好運既野我又點會有份呢 , 好似排隊我地都要排個幾鐘就知我地幾黑啦 , 哈哈
dvddvdhk 發表於 15-7-2012 03:13 PM

哈哈!我都係咁話!下次再有機會排隊約定你先!:shy:
哈哈!我都係咁話!下次再有機會排隊約定你先!
emme 發表於 15-7-2012 03:25 PM

好呀 , 不過我驚我咁黑仔累到師兄你比平時排耐d咁解啫:30:
好呀 , 不過我驚我咁黑仔累到師兄你比平時排耐d咁解啫
dvddvdhk 發表於 15-7-2012 03:28 PM

出得嚟排!預咗要曬!希望唔好曬黑咁耐啦!:x
回復  ckitckit

應該同返黑色差唔多價姐   
如果舊模新色買貴一千肯定比人小爆
KAN0529 發表於 15-7-2012 12:18

ht: 迷釆加舊化,貴多一千都好合理,3880la
回復 1718# 布魯士

財大氣粗啊 :63:
多謝ching既意見,小弟未試過搵人噴,仲以為會冇咩問題,ching你甘樣講一講,搵人噴又真係好似唔係幾 ...
Softsong 發表於 15-7-2012 02:01 AM

搵人噴超貴!!~~~~~~~:(
搵人噴超貴!!~~~~~~~
kevinwong4ever 發表於 15-7-2012 04:08 PM

冇試過搵人噴,唔知道行情:(
一定貴過你高追黑版~~~~~~~:80: