Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 【官方大圖及消息】Hot Toys – DX12 - The Dark Knight Rises: Batman/ Bruce Wayne

回復  DevilDavidHK

訂了!!!Ordered 2, 1 sit inside the batmobile 1 for batpod or just display
sskytoy 發表於 14-7-2012 09:24 AM

勁!! ~~~~~~~~:71:
哝唔係每人只可訂一只嗎?
minglau0308 發表於 14-7-2012 10:17 AM

搵日再排過~~~~~:58: D 炒家都係咁啦~~~:53:
尋日去睇實物時,無人龍:shiny: 實物又唔覺腳粗,頸長問題!! 都係嗰句,我接受到囉!!~~~~:38:
尋日去睇實物時,無人龍 實物又唔覺腳粗,頸長問題!! 都係嗰句,我接受到囉!!~~~~
kevinwong4ever 發表於 14-7-2012 11:26 AM

師兄請問尋日幾點去睇冇人龍!末攞局長又怕排長龍!
師兄請問尋日幾點去睇冇人龍!末攞局長又怕排長龍!
emme 發表於 14-7-2012 11:38 AM

我三點左右,不過星期五,今日同聽日不能作準!!:o
回復 1609# sskytoy

:71:我同師兄一樣都訂左兩隻,一個batmobile、一個batpod又或者與JOKER情境組合~~
我三點左右,不過星期五,今日同聽日不能作準!!
kevinwong4ever 發表於 14-7-2012 11:39 AM

唔該晒!師兄!
都係下個星期先去好啲!
回復 1618# emme

其實尼2日去到好去,費時下星期d non vip 排隊訂動漫3寶,一樣都要排
原本好想訂架電單車,不過睇完實物同之後張全家福(咁多架拍埋一齊)後,就打消左呢個念頭
回復  emme

其實尼2日去到好去,費時下星期d non vip 排隊訂動漫3寶,一樣都要排
bunchan 發表於 14-7-2012 11:47 AM

吓!:@又嚟!幾時先可以輕輕鬆鬆去攞!:unhappy:
回復 1621# emme

動漫期間lor一系,我估d人應該27-31號去晒動漫hahahahah....
回復 1622# bunchan

bun兄早晨呀!!尋日已經同好人師兄見面!佢好好人咁等左我好耐!讓左張ca單比我!:77:
回復 1623# alan1128

Allan兄早,恭喜晒啦。。。。。塭埋果2隻啦快d~
回復 1624# bunchan

搵唔到!希望我同你都抽得中我啦!!!
頭先去睇實物,好ok!希望一點無咩人啦,我唔訂patbod la:no: