Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 【官方大圖及消息】Hot Toys – DX12 - The Dark Knight Rises: Batman/ Bruce Wayne

回復 1566# taifat

最怕佢突然有新野開訂,我要拎局長,最好今個星期冇野開訂,咁就可以舒服D去拎貨
留番vip日完咗之後先去訂batman,希望唔好咁快截訂(唔想咁熱晒住太陽排隊)
ps.想問vip訂嘢日,星 ...
taifat 發表於 12-7-2012 07:06 PM

下星期輪到非VIP排
我已訂一隻,但其實我超想訂多一隻.......
今日又甘多人,幾時先拎到nick :no:
我已訂一隻,但其實我超想訂多一隻.......
keio647 發表於 12-7-2012 08:04 PM

師兄一隻自由ok la,想再入考慮等跌價好過
留番vip日完咗之後先去訂batman,希望唔好咁快截訂(唔想咁熱晒住太陽排隊)
ps.想問vip訂嘢日,星 ...
taifat 發表於 12-7-2012 07:06 PM

應該係la
回復  taifat

最怕佢突然有新野開訂,我要拎局長,最好今個星期冇野開訂,咁就可以舒服D去拎貨
DevilDavidHK 發表於 12-7-2012 07:20 PM

應該吾會開la,在下估動漫展可能有開訂
下星期輪到非VIP排
keio647 發表於 12-7-2012 08:03 PM

600個姐
Vip1500~1800好似
回復 1574# ckc882000

又話有VIP一人幾咭, 加上又有人外遊, 死咗, 病咗入醫院, 唔得閒, 唔記得, 唔訂, 無水等等原因, 相信唔會有成近2000VIP卦?

不過加上訂batman, 取 Nick, Tron的人龍等等....
今日都要排!!~~~~~~~~
kevinwong4ever 發表於 12-7-2012 01:18 PM

真係破晒紀錄 !! 到時攞貨仲好睇 , 再加專業監証人員 , 條隊可能仲長 .
真係破晒紀錄 !! 到時攞貨仲好睇 , 再加專業監証人員 , 條隊可能仲長 .
dvddvdhk 發表於 12-7-2012 09:41 PM

而且分分鐘聽日開埋Bane 訂~~~~~~~:59: 不過Batman 我諗差不多截了!!~~~~:p
點解大脾可以甘粗??
愈多人排隊, 就推多o的野出黎,堅係吸血鬼. 冇性.
点解DX斗篷内都不植入铁架,难道又要等batpod时附送?
起死人...
請問訂個陣一人只限訂一隻係咪??咁取貨到時有兩張單會唔會都只係一人限取一隻:30: