Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 【官方大圖及消息】Hot Toys – DX12 - The Dark Knight Rises: Batman/ Bruce Wayne

點解個大脾位會咁無線條....
simson464 發表於 12-7-2012 12:39 AM

ya...一條水筒...同埋小腿短咗啲...
頭像被屏蔽
回復 1523# supermodehk2

唔好啦掛:(
無第一隻BATMAN,好似好麻煩咁
頭像被屏蔽
回復 1525# supermodehk2

我仲記得當時要磨肚,改頸等等
隻玩具唔合格自己改靚佢
應該幾有滿足感
如果可以,當然希望HT出得好好睇睇
唔洗我地汁頭汁尾啦
Post多張實物圖大家參詳下
而家有幾個方面希望ht可以汁汁佢
1. 條頸過長(張相無咁明顯,正面會嚴重d)
...
KAN0529 發表於 12-7-2012 12:42 AM

Support 師兄!
回復 1527# laukahoj

Thank:77:
Post多張實物圖大家參詳下
而家有幾個方面希望ht可以汁汁佢
1. 條頸過長(張相無咁明顯,正面會嚴重d)
...
KAN0529 發表於 12-7-2012 12:42 AM

係喎小腿係短咗:26:
Pay attention to the chest area in real situation:
hkhlie 發表於 12-7-2012 12:41 AM

雞心位明顯跟足劇中係可伸縮:71:
但大脾啲detail去哂邊……
唔知今日出面多人嗎?? 有無ching 報料??
回復 1531# kevinwong4ever

晤会仲排Batman ah ma~~~:50:
回復  kevinwong4ever

晤会仲排Batman ah ma~~~
bunchan 發表於 12-7-2012 12:49 PM

你點知~~~~~~:p
回復 1533# kevinwong4ever

唔出奇架:58:
回復 1533# kevinwong4ever

已经连续一个星期都要排,真系破纪录wor.....
現於兆萬樓下約30人排緊,我係去訂batman的...