Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 【官方大圖及消息】Hot Toys – DX12 - The Dark Knight Rises: Batman/ Bruce Wayne

我就覺得擺明係搏大霧
是日精選 發表於 11-7-2012 04:06 PM

直情啦,不過訂batman  D人好似同動漫版差唔多咁多人,犀利:$
回復 1461# DevilDavidHK

米就系lor...打乱晒我计划啦。。。
回復 1463# bunchan

不過HT 又未講,facebook 又冇相,暫時都安全:69:
回復 1464# DevilDavidHK

求神拜佛ing 啦....haahahhaha.....听日电话响起就知mud事~~~~~
回復 1465# bunchan

可能淨派nick :36:
回復 1466# DevilDavidHK

望系gum望啦。。。。。{:3_145:}
回復 1466# DevilDavidHK

好彩无玩其他玩具,如果晤系都好大镬~~~
呢招都用得仲得了,眞係抵佢死
kevinwong4ever 發表於 11-7-2012 05:09 PM

咁咪就係,有規有矩唔可以亂黎:74:
回復 1451# 是日精選

hahhahaha.......识你老鼠la真系~~~~
直情啦,不過訂batman  D人好似同動漫版差唔多咁多人,犀利
kevinwong4ever 發表於 11-7-2012 05:12 PM

我排個陣聽到好多人訂得好雜:30:又batman又spider man又batpod又動漫版:30:我聽到有d淨係訂金都已經差唔多兩隻batman:30:
頭像被屏蔽
就黎推到100頁喇!!
我好想抽中二戰ca
回復 1473# simson464

呢隻BATMAN真係勁
竟然咁輕鬆就100頁
我想問隻batman取消左個笑樣?
我見實物相好似無咁既

唔係呀!最取笑樣!我最like個笑樣無左咪又船長一樣比hottoys 昆左!我真係xxx佢架