Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 【官方大圖及消息】Hot Toys – DX12 - The Dark Knight Rises: Batman/ Bruce Wayne

回復 1551# kevinp111

我估Toyhunter应该系book jor 一个院gua.....
回復 1549# TonyM
batpod都還好,出年架batmobile先大碌...
死得手頭上已有十幾張單!重有mark7同俠醫都唔知點過老婆過關:68::68:
死得手頭上已有十幾張單!重有mark7同俠醫都唔知點過老婆過關
Wing012002 發表於 12-7-2012 04:06 PM

勁呀大大~~~~~~~~:71:
眼見各位大大都咁多單:63:

真係幾大單:66:
回復 1554# Wing012002

我都晤甘数拉~~~
岩岩去完廣華覆診,順便行過去睇下個辦,就甘睇落去又唔覺有長頸問題,不過大脾就真係好粗,其實會唔會係跟番個演員既大脾既比例甘出:?
另外,有大約十個人左右係樓下排緊隊,加上太陽好猛,見到都覺得辛苦:54:
回復 1558# Softsong

应该茶太阳油先过去啦。。。
回復 1559# bunchan

我今日要OT呀.....希望搞得掂D野啦.....心已經不在位....!
回復 1560# alan1128

hahhaha.....做野紧要啊师兄,晤系边有钱玩玩具啊~~~~
Pccw now:66::66:
I'm going to order the batman & comic vip tonight.:43:
一條隊包括訂Batman訂動漫攞局長,如果聽日開麥七咪又排?
禁都有人可以痴fd排隊:45:
留番vip日完咗之後先去訂batman,希望唔好咁快截訂(唔想咁熱晒住太陽排隊)
ps.想問vip訂嘢日,星期五係咪最後一日?