Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 【官方大圖及消息】Hot Toys – DX12 - The Dark Knight Rises: Batman/ Bruce Wayne

現於兆萬樓下約30人排緊,我係去訂batman的...
Marco_Leung 發表於 12-7-2012 01:17 PM

今日都要排!!~~~~~~~~:80:
好彩昨天在午飯時間跑去旺角訂:unhappy:

現在放心哂:)
好彩昨天在午飯時間跑去旺角訂

現在放心哂
jerrytang617 發表於 12-7-2012 01:24 PM

我都係咁話!
回復 1537# kevinwong4ever

今日排隊唔係全部都係訂BATMAN,可能有D係買動漫節個D
15分鐘前走時樓下約5個人
要放工先去得:help::help::help:
回復 1537# kevinwong4ever

要訂個啲好彩都訂曬…希望佢唔好咁快開新野…
現於兆萬樓下約30人排緊,我係去訂batman的...
Marco_Leung 發表於 12-7-2012 01:17 PM

重要排~~~~~~:70:
听日公布戏飞,晤知会晤会中呢~~~~
回復  kevinwong4ever

要訂個啲好彩都訂曬…希望佢唔好咁快開新野…
sonsonsun 發表於 12-7-2012 02:19 PM

嚟緊大把排住隊嚟都應該幾密:80:
Went there yesterday around 6pm, line up 60% batman, 40% 动漫, but after i walk out around 630pm.....HT level full line up
回復 1546# kevinwong4ever

唔理咁 多!訂埋mk7就心足:71:
今年真係太多好野,
而家手上有5張單,
其中batpod係未同老婆大人申報,
:67:
依隻batpod我諗要等自己birthday當日, 至拎返屋企,
如果唔係都幾難入屋
今年真係太多好野,
而家手上有5張單,
其中batpod係未同老婆大人申報,

依隻batpod我諗要等自己birt ...
TonyM 發表於 12-7-2012 03:42 PM

今年應該出唔到貨了:30:
听日公布戏飞,晤知会晤会中呢~~~~
bunchan 發表於 12-7-2012 03:15 PM

有冇話其實有幾多張飛?如果得果十零張就..........死得:30: