Toysdaily 玩具日報

查看: 4706|回復: 11

[新品消息] <搶先報導!!!> Marvel Select - The Avengers' Iron Man

等到頸都長既The Avengers' Iron Man終於到手了!!!
今次既IM原用番上次出既模, 只是眼睛上色...
所以可動係極之咁低!
不過雕功同價錢真係好不錯!
唔多講了...

去相!!!:74:

先睇睇包裝, 用了The Avengers入面既Mark VII做插圖...

可惜...原來都係Mark VI黎, 不過其實都係意料中事, 唔太失望!

配件無變, 都係果個架, 但係眼睛終於上左色!!!

TONY哥, 完全唔似:38:

隻眼上左色真係好好多呢....

背面, 同樣尾翼可以拎高...

又係我分享都會出現既老鼠仔Pose!

我射!!!射射射射射...

你地就黎可以一家團聚啦!!!

結論:
雖然話MS進&#27497;左, 但係呢隻的確可動係極差...
隻腳跟本係廢既, 所以我冇咩分享多動作既pose, 無謂影衰IM...
不過勝左雕功好,
如果上一隻買左既就無謂買呢隻...
除了正面包裝圖之外都叉包了耶.....:44:
除了正面包裝圖之外都叉包了耶.....
手榴蛋包飯 發表於 20-6-2012 06:33 PM

真的嗎??我試下重新upload過先/3\
我會等MK-7出o左先決定買唔買, 呢款唔會入了~
我會等MK-7出o左先決定買唔買, 呢款唔會入了~
jeffloh 發表於 20-6-2012 06:38 PM

MS應該唔會出MK7了...
佢話除非IRON MAN 3電影會出新suit!
The Avengers電影就只出呢隻...
回復 5# justin_chu

Ironman 3 有MK-8喎, 當然IM3都會有MK-7出(有POSTER睇), 不過應該會出MS MK-7吧?
不過如果真係無就大不了唔玩算了~
回復  justin_chu

Ironman 3 有MK-8喎, 當然IM3都會有MK-7出(有POSTER睇), 不過應該會出MS MK-7吧?
不 ...
jeffloh 發表於 20-6-2012 06:47 PM

Diamond Select Toys話The Avengers系列唔出IM7啦...
不過應該IM3上左, MS就會有新野出黎, 例如你所講既MK8...
雖然眼睛上色了...但為何不上白色.......
雖然眼睛上色了...但為何不上白色.......
marvelman 發表於 20-6-2012 08:14 PM

黑色我覺得幾好牙...
不嬲黑黑地...
Diamond Select Toys話The Avengers系列唔出IM7啦...
不過應該IM3上左, MS就會有新野出黎, 例如你所講 ...
justin_chu 發表於 20-6-2012 06:50 PM

IC, 咁到IM3上映再出玩具先再算了~
幾有型呀!又有得見人樣!正野!:71:
幾有型呀!又有得見人樣!正野!:71: