Toysdaily 玩具日報

查看: 9773|回復: 56

[玩具報告] 第一次玩 EB-------->MEN IN BLACK 3 少少玩評加相

溫馨提示: 玩既時候要小心袖口個4粒鈕....因為就咁痴上去好易甩,我頭先玩完都唔覺,到入盒時發現2粒黑色野係地下....真係跌左都唔知:64:

相我唔映咁多了,一張執一張唔執......今晚等D高手黎啦.......
K: 唔好吹咁耐呀,趕住去食批!!!    J: 大家請望過黎呢邊......

第一次玩 EB, 開頭真係有D驚驚地,不過玩完後成個鬆哂:43: 整體合格,滿意:71:,

頭雕: K 真係堅似,是但映張相都係似, 至於 J 係差少少,不過都算係市面黎講算數1數2架啦,帶左超又番哂黎喎:43:(其實我係想要佢黎組HK 同傳奇....:36:)

西裝: 又係真差少少,冇左個種官圖貼身感覺,

關節: 我個隻冇咩腳軟喎,正常!!手關節仲緊到有D驚tim,

配件: 都算多且齊,但好似D師兄話,接口好明顯

盒: 又真係幾好收藏喎:51:我2隻拎左返屋企都冇人知....

報告完畢,各位玩得開心D:64:
J套西裝點解咁嘅???:@
咩事?!唔好嚇我喎:50:
K BETTER THAN J WO:handshake:
佢意思係套老西有啲衣不稱身?
佢意思係套老西有啲衣不稱身?
leobigeasy 發表於 19-6-2012 09:05 PM

哦........本身冇咁衰既,係我唔識整越整越衰,最後放棄左:80:.......
是.....enterbay 的盒大多數的size也很恰當....
個人覺得 j個樣同套老西真係普普通通
K真係做得好似,但J就比較差了。總括來說EB今次做得很了:71:

如果係某某公司出公仔,d專業攝影師一早post曬出黎,呢個forum既定位係邊間公司,大家心中有數。
回復 10# 老孫
一早覺得TD得一種聲音,只可以話佢地marketing做得好D
我2隻就甘企都唔得,是否?
羅左未玩但羅時覺得K有D大頭仔,但個樣就好似,
J的確差DD,面相肥左小小,
但比預期好:71:
我隻J腳仔軟,K就斷腳!有無大大知如果拎去換係咪要成盒攞返去?
我2隻都腳軟,是否大多數是甘?