Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 第一次玩 EB-------->MEN IN BLACK 3 少少玩評加相

:56:我都係2隻就甘企都唔得.  唔知有咩方法改善一吓
.
p.s. 有d野係eb自己攞來的,唔好賴其他人. qc 一路都唔改善, 一時得一時唔得( 唔得比較多 ),真係:53:
頭像被屏蔽
我2隻都腳軟,是否大多數是甘?
babycar 發表於 19-6-2012 11:28 PM

我有把槍要返 eb 換,
到時問下 eb 姐姐,
腳軟係未 佢地產品特色.................
(但雙手又緊得好緊要,,,吹粻...........)
今天見到前面d師兄,就咁望, 好似只 check個figure 頭, 唔知佢地有冇check 衣服.
我check貨時 有d衣領接位突出一d邊(車 Y 了)..... 另外有"加拿大"位爆線. check時留意一吓.
佢地店內display(唔係出面果套) j 件西裝外套肩頭接合位是車Y了的,會出現一些奇怪摺....

不過現時係貨品中, 係有正常合格品的....不過要慢慢耐心地選了.
今天見到前面d師兄,就咁望, 好似只 check個figure 頭, 唔知佢地有冇check 衣服.
我check貨時 有d衣領接位突 ...
tallken 發表於 19-6-2012 11:55 PM

E......係咪我黎架:(我好多時都只睇頭雕就算,不過好彩返到屋企問題不大:o
到時問下 eb 姐姐,
(但雙手又緊 ...
E神 發表於 19-6-2012 11:49 PM

我都唔明,做緊d好難咩,冇奶油企都唔得呀
到時問下 eb 姐姐,
(但雙手又緊 ...

師兄邊把鎗有問題呀?咩問題呢?等我都睇下:64:
師兄邊把鎗有問題呀?咩問題呢?等我都睇下
kc53 發表於 20-6-2012 12:08 AM

第2細把鎗,
鎗頭位置左右2邊合唔埋呀~~~~
仲有,一邊西裝袖口鈕,冇左一粒,,,,,,
第2細把鎗,
鎗頭位置左右2邊合唔埋呀~~~~
仲有,一邊西裝袖口鈕,冇左一粒,,,,,,
E神 發表於 20-6-2012 12:32 AM

袖口鈕我都差啲唔見,鎗就無問題
係咪一貫eb body 一樣誓不低頭???
到時問下 eb 姐姐,
(但雙手又緊 ...

因為就算買figure 買到腳軟, 都會跟埋個stand ga 嘛, 手就唔同, d figure 咁出法, 個個都手緊啦
平心而論,頭係水準之作.
但套衫真係得啖笑,比好多賣百幾二百套的無名街廠貨仲要差
最奇怪係兩邊袖齊晒4粒鈕但個盒度仲見1粒...
最奇怪係兩邊袖齊晒4粒鈕但個盒度仲見1粒...
GTO 發表於 20-6-2012 02:15 AM

我隻k 冇左一粒,,,,,~
應該出左 ching 你個盒到,:63:
因為就算買figure 買到腳軟, 都會跟埋個stand ga 嘛, 手就唔同, d figure 咁出法, 個個都手緊 ...
炒飯俠 發表於 20-6-2012 02:00 AM

唉,,,,
ht 咁出法,,
我個苛苞就快干晒.....