Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 第一次玩 EB-------->MEN IN BLACK 3 少少玩評加相

可惜套衫出賣咗, 頭雕真係可亂真:handshake:
可惜套衫出賣咗, 頭雕真係可亂真
WalkerMachine 發表於 21-6-2012 05:14 PM

岩岩諗到條"屎橋"可以變番做 "阿媽尼" 貼身suit, 唔知work唔work,我一陣po圖上黎...:64:
回復 47# kc53

我係西裝膊頭位摺了一下, 明顯胸前型好多, 貼番d, 問題應該在於那兩塊膠片. 另外就是J的恤衫領就是無宮圖那麼高
新手發問~_~

想問下左邊隻腳個關節位有冇得轉架?定係痴死左?
搞到企唔穩

同埋J個頭係唔係頭頂先有黑色?旁邊同後腦都無黑色架?

同埋咁樣算唔算射哩眼
回復 42# mr.elljay

E大,老實講,我覺得呢套出的ok, 但腳軟,tie肉酸,恤衫麻麻地,其他真幾ok ga

西裝材料都幾薄身,整理下都可以好fit

對皮鞋仲可以整個除左, 露出整隻黑襪香港腳tim:71: 樓上ching應該都無發現吧?
新手發問~_~

想問下左邊隻腳個關節位有冇得轉架?定係痴死左?
搞到企唔穩

同埋J個頭係唔係頭頂先有黑 ...
game0205 發表於 22-6-2012 12:30 AM

隻腳個粒冇問題,移番岩就得,但係個頭真係要快d飛去換了
都係覺得套西裝有問題,唔太靚!個人覺得!
kc53 發表於 22-6-2012 01:28 AM

弟一次買eb 野,,,
sale 態度係好,
但去換支槍,
都話要拎番廠等通知,,,:42:
回復 52# jackie1011

我再用風筒吹熱西裝膊頭位, 一路向下拉待回冷, 發現套西再貼身D, 正好多. 不過條呔好攞命
kc53 發表於 22-6-2012 01:28 AM

咁即係頭髮問題定隻眼問題@0@?
game0205 發表於 22-6-2012 10:42 AM

my Agent J figure's eyes look the same as your ......I would like to ask brothers that it is abnormal ?

Thank you very much
game0205 發表於 22-6-2012 10:42 AM

都有。。。