Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 第一次玩 EB-------->MEN IN BLACK 3 少少玩評加相

EB Body就算把啦,
衣服都唔係EB強項,
所以佢仲有好多進步空間,
追貼HT仍要D時間,
但有一點幾重要想提下EB,
J同K個頭個比例有D怪,
J就細左D,但K就大左D,
兩隻企埋一齊怪怪地!
我隻k 冇左一粒,,,,,~
應該出左 ching 你個盒到,
E神 發表於 20-6-2012 02:18 AM

快D同N姐姐講:
我個J無左一粒呀, 可唔可以幫下佢 :he:
the Suits are not so fit.....
EB Body就算把啦,
衣服都唔係EB強項,
所以佢仲有好多進步空間,
追貼HT仍要D時間,
但有一點幾重要想提下 ...
ScarletSpider 發表於 20-6-2012 02:22 AM

同意啊:63:.........
快D同N姐姐講:
我個J無左一粒呀, 可唔可以幫下佢
GTO 發表於 20-6-2012 02:24 AM

:35:
:63:
:71:
回復 31# ScarletSpider

你睇番第二集J帶K番總部一齊搭lift就知點解
回復  ScarletSpider

你睇番第二集J帶K番總部一齊搭lift就知點解
chungyuihing 發表於 20-6-2012 02:30 AM

k 真人個頭/面係大的,
但個人覺得eb 個 " k 頭"真係大左小小~~~ :61:
EB agent J 換唔換到HT 總統body 呢?
回復 37# E神

k 真人個頭/面係大的<------呢點我都同意,
但J個頭又細左D,佢地一個大左D一個細左D,
一齊影有D怪,如果你淨拆佢地兩個頭落0黎一拼下,
你就好明顯睇倒兩個頭好似唔係同一比例,
生產時應出左D問題,佢官相一齊影時兩個頭大細無依隻差0甘多
HT專業攝影圖會唔會有相睇?
HT專業攝影圖會唔會有相睇?
pathk 發表於 20-6-2012 09:16 AM

講真呀, 玩開個d Ching都已經吾會/好少訂EB野(ok先買現貨), 所以重點會有好似HT咁多的專業攝影圖. :42:
我自己就唔會買EB,買過四款:龍爭虎鬥B、鬼武者、步驚雲、聶風,買一次鬧一次,除非見到實物好正,否則唔會再幫襯。

呢對MIB,本來期待J頭,以及心諗終於有間廠可以出靚靚西裝,點知搞成這樣,又無得玩。
我自己就唔會買EB,買過四款:龍爭虎鬥B、鬼武者、步驚雲、聶風,買一次鬧一次,除非見到實物好正,否則唔會 ...
mr.elljay 發表於 20-6-2012 02:31 PM

今師兄你對呢對媽寶有咩評價呢?:shy:
我自己就唔會買EB,買過四款:龍爭虎鬥B、鬼武者、步驚雲、聶風,買一次鬧一次,除非見到實物好正,否則唔會 ...
mr.elljay 發表於 20-6-2012 02:31 PM

老實講句,呢2隻確實係出得唔錯喎,可能我要求低啦,但經尋日MIB都半洗版係有定因既:64:
我今日拎左,整體幾好,特別k好似.(佢飲左酒冇計,好彩我隻冇飲)
係得件西裝褸太闊唔夠slim,衫鈕太易甩(但件恤衫同褲唔錯),腳唔太實
我念佢出年青K,多數會買埋:shiny: