Toysdaily 玩具日報

樓主: kevinwong4ever

[Hot Toys] The Avengers: Black Widow Limited Edition Collectible Figurine

出埋 副局長la....
源泉立歃 發表於 15-6-2012 01:36 AM

副局長平$200我入
奶子做大一點會更好!
睇見隻bw,就對第時既catwoman多左信心
Doesn't look like her. Body also too skinny.
我今日都有去訂~見親人人都訂兩隻.....香港人真係有錢:71::71:
我今日都有去訂~見親人人都訂兩隻.....香港人真係有錢
哥基 發表於 15-6-2012 02:54 AM

笫一時間訂兩隻,應該都有俉少抄家。
今晚出去攞RedSkull,順便訂埋,排左成粒鐘。
估唔到有咁多人訂, 好似以前啲熱門主⻆都未 ...
magiam 發表於 15-6-2012 12:26 AM

炒家以為仲可以賞19XX。
今日放假 , 一陣間2點出去訂應該無咁多人掛? 訂完之後 , 手頭上就會增加至5張ht單 ! 呢個2012真係精彩 !!!
回復 232# magiam

我排個時,阿叔,阿嬸,兩三個女仔既都排,
似乎真係炒風黎
笫一時間訂兩隻,應該都有俉少抄家。
khwong67 發表於 15-6-2012 07:07 AM

咁就訂多D 啦咁好賺,你睇乜5,乜2,tracker 幾好賺呀:p
回復  magiam

我排個時,阿叔,阿嬸,兩三個女仔既都排,
似乎真係炒風黎
maxcyeung 發表於 15-6-2012 08:39 AM

香港真係..............無言 , 不過吾緊要 , 最緊要有心玩既都可以訂到 , 理得佢地炒生炒死 .
我18:30抵達,19:08訂完閃人,等咗7~8個字

入3隻,一隻著衫玩,一隻唔著衫玩,仲有一隻...... ...
etsc4344 發表於 15-6-2012 12:45 AM

仲有一隻...買張木椅,買件紅色#帶裙,買對高跟鞋買個手銬~~:58:之後
真的必炒嗎???????????
頭像被屏蔽
支持本地品牌,不過都係做得好先支持得落。