Toysdaily 玩具日報

樓主: kevinwong4ever

[Hot Toys] The Avengers: Black Widow Limited Edition Collectible Figurine

尋晚訂咗一隻, 無論第日炒起定炒濃都唔關我事,
不過真係好多人訂, 未訂既師兄要快 d 去訂.
頭像被屏蔽
回復 296# maxcyeung

復仇者我都淨係入咗lee隻:42:本來都想入鷹眼但係考慮完已截訂:42:
平心而論HT出D女figure已算比其它廠好(可能我要求底),好多時自已修改一下就更理想:78:
回復 299# 羅蘭

CHing你幾點去嫁我見唔到wor:@
炒家 : 新哩只一 D 都o吾似 , 成個男人甘 :38:
心諗 : (大獲,我仲有幾只舊既死貨未賣) :time::time::time:
上次訂隊長試過有阿婆問係唔係排隊搭LIFT
本來想訂兩隻, 但見越來越多人排, 個個又訂兩隻, 我都係訂一隻有得玩算, 到時超級vip價的話就入多隻
唔知用舊果個髮型套去新個頭雕到會點呢?????
師兄你就好喇, 有梯間版BLACK WIDOW 望下,
我當時只得全男班咋 :unhappy:

回復  wopa1969

我琴晚都有去排,都熱到暈,幸好有對情女,成為樓梯間一點清泉。我見到個個CHING ...
羅蘭 發表於 15-6-2012 11:14 AM
琴晚去咗排隊幫個fd訂埋!(又熱又tried) 除咗見到有C9訂重有D Figure舖搵人去排隊(疑似皆旺 ...
wopa1969 發表於 15-6-2012 10:52 AM

唔只街旺, 就連煙士都有,
我禽晚o係煙士都聽到有老細講電話,
話「過到二樓打比我」:53:
冇舊,呢隻必入,
雖然唔太似,但好靚...!!!!
回復 300# wopa1969

之前隻black widow, 我真係想搵人重油過個頭,
不過打消左.....
但個身, 我真係走去跟其他大大的教學,
做左開胸手術....
講真, ht係個頭靚,
個body, 真係要執執先得....
真係咁好炒 ?
乜 Black Widow 出埋今次唔會再出咩 ???
睇睇 Mark1, T800 都會返出啦.....
是否一定要排隊訂?
想訂還有其他途徑嗎?
回復 299# 羅蘭

係咩, 居然有清泉!?? 我淨係記得有pair黎到跟住個男話"咁多人, 一係食野先", 跟住女話"都上緊樓梯, 排埋佢啦"

可能佢唔知隊尾係上兩層... 不過有咁ge女友真係羨慕死:38: