Toysdaily 玩具日報

樓主: kevinwong4ever

[Hot Toys] The Avengers: Black Widow Limited Edition Collectible Figurine

回復 262# dvddvdhk

咁又唔係咁講,比佢地累到排長龍,仲要鬥快去訂,唔係都唔知要等幾水先攞到。
希望一陣唔好咁多人啦!!~~~~~~~~~:(
禽晚去旺角交收順便去訂,但太多人最終放棄,今日下午再去訂希望少喲人啦
回復 1# kevinwong4ever
仲靚過真人 !!!
個個連入兩隻,到時阿苦唔係會排大隊等出貨?:time:
咁多炒家買兩隻,邊炒得起呀:)
琴晚去咗排隊幫個fd訂埋!(又熱又tried):30: 除咗見到有C9訂重有D Figure舖搵人去排隊(疑似皆旺黑店)睇嚟lee隻會係復仇者咁多角色之中最好賣嘅!
多啲炒家好!$500隻蝕起上嚟都幾金!:71:
我自己就訂一隻,實有得玩!:35:不插反升唔關我事,如果到時插水就再入多一、兩隻!:34:
話時話呢隻係有啲魔力嘅,同Avengers有關嘅一隻我都冇想買過,而家只有IM4同war machine各一,但一睇官圖就去排咗一粒鐘…連自己都唔知點解!
平心而論,上一隻Black Widow始終比我感覺係公仔,而呢隻比我感覺似有靈魂嘅!怪只怪頭㓮做得太好、相影得太靚,希望大貨keep倒啦!:71: 身形唔似係因為美化咗,比例靚咗,相信佢本人都想有咁嘅身形,大胸又肥又矮嘅人妻就算似都免嘞!:36:
雖然係幾靚.......
但我還是喜歡有d肉地...........
回復 262# dvddvdhk

其實兩隻就可以理解,
一隻做便服, 一隻做返佢造型,
不過尼隻真係幾好, 令我打消入babydoll既念頭,
寧願入多一隻尼款, 即係兩隻.
新尼隻好在不用做開胸手術(小弟個隻係第一批),
不過就好似瘦左少少咁.....
回復 272# akiaki

玩兩隻唔出奇, 當spiderman個d咁多左個頭,
開隻便服....
但阿嬸會玩兩隻, 你要睇下信唔信囉.
回復  kevinwong4ever
仲靚過真人 !!!
locat 發表於 15-6-2012 10:36 AM

我都覺~~~~~~~~~~:shy:
頭像被屏蔽
回復 289# wopa1969

唔知其他人係咩感覺,
但對我黎講,
用一牛多去買尼隻, 還是去買鷹眼,
我點都覺得會買尼隻,
唔知其他人會唔會都係咁,
而咁多人去買呢.....

想問一下..HT 開幾點??
我要星期一先去到...SOSAD
仲要訂完立刻返公司(2點半..)