Toysdaily 玩具日報

樓主: kevinwong4ever

[Hot Toys] The Avengers: Black Widow Limited Edition Collectible Figurine

睇嚟HT最近真系出貨快咗兼密咗,好多0野排住隊咁嚟,一路殺住咁嚟,無辦法下真系要嚴選,如果唔系買人偶之餘又要買柜,到出貨時毒到我至算,雖然我好喜歡SJ,但我更喜歡蝙蝠俠,到出貨時如有90%+,都替有入的CHING高興:73:
睇嚟HT最近真系出貨快咗兼密咗,好多0野排住隊咁嚟,一路殺住咁嚟,無辦法下真系要嚴選,如果唔系買人偶之餘又要買柜,到出貨時毒到我至算,雖然我好喜歡SJ,但我更喜歡蝙蝠俠,到出貨時如有90%+,都替有入的CHING高興:73:
個樣完全唔係Scarlett Johansson 喎...........但好彩都係一名索女
好彩batman我唔岩.
有batman就要有catwoman
仲要有joker.仲仲要有電單車同戰車.

不過joker出得好同平的話.我都會入.
因為無joker:61:
必入!!! 
唔使高追OLD VERSION!!
YEAH!!!
請問 vip價 係幾多???
真係癲癲地!
頭先10點幾至去,
都要排左9個字,
仲要俾女友話!!!
:*
so many people buy.....super VIP price is coming :(
我7:20pm去排, 搞左半個鐘. 我估係有人順手攞埋Red skull. 所以耐左.
個頭我覺得似, 起碼似black widow本身. 似唔似SJ本人我唔care.
不過之前長髮都唔輸比e+呢個, 但係中意呢個body多d. 遲d入返個長髮頭先~~
可能會成為我第一條女:58:
今晚出去攞RedSkull,順便訂埋,排左成粒鐘。
估唔到有咁多人訂, 好似以前啲熱門主⻆都未試過咁多人排。
除左我呢啲所謂宅男, 好似多左好多女士,C9, 叔叔伯伯咁,
仲人人都訂兩隻,唔通炒風又來?
想問一下佢隻發光手係做咩ga? 好似唔見佢係戲入面有用過gei, 定係我miss左?
頭像被屏蔽
靚就幾靚但唔係好似
已且cup數好似下降左....
btw照訂!:66:
個個都訂2隻咁狼死?會唔會炒得起呀:47: