Toysdaily 玩具日報

樓主: kevinwong4ever

[Hot Toys] The Avengers: Black Widow Limited Edition Collectible Figurine

回復 157# 木示

话唔定迟D补俾你叻:p
回復 165# mingming914

应该唔会gan咁密呱?:)
而家排梗,仲係三樓,我發覺對呢條女都幾痴情,咁焗既樓梯都頂得順:70:
回復 175# Eddie82
可能係蜘蛛俠:34::73:
請問各經驗豐富既師兄
依隻BW件衫係唔係人造皮來??
會唔會爆皮裂衫架??
回復 177# mingming914

真係聽日出埋蜘蛛俠都唔出奇,頭先facebook見到:70::50:
回復 179# DevilDavidHK

嘩!!! 就咁睇又好靚喎!!
訂呀.......:79:
以為今日冇得訂 冇去趙萬:sad:
實話實說,頭雕嘛嘛
不過body係幾好
而家排梗,仲係三樓,我發覺對呢條女都幾痴情,咁焗既樓梯都頂得順
上帝 發表於 14-6-2012 09:33 PM

我又中伏,頭先立眼望見你話 而家排便:50:
BW真係好正呀!正如我之前話當初無入鷹眼,係因為見佢唔係包膠又唔係特別多野玩.
但估唔到BW有植髮,都係同鷹眼同一個價錢.今次真係可能訂2隻.一隻擺一隻收埋.
或者第時有朋友後追就賣比佢:75:聽日開鋪就仆出去訂啦!!!:D
回復 180# mingming914

我都會訂,希望佢個人頭,雕得靚仔LA:79:
i don't have any 1:6 female figure but this one is hot, scarlett is hot, yulli is hot!
回復 179# DevilDavidHK

我想依隻應該唔係堅,好樣哀。
回復 184# DevilDavidHK

我好信任HT既能力
一定靚仔既!:71:
回復 186# khwong67

張圖出自Plastic Enemies,可信程度都幾高:75: