Toysdaily 玩具日報

樓主: kevinwong4ever

[Hot Toys] The Avengers: Black Widow Limited Edition Collectible Figurine

算,好彩睇一睇依到,我遲一星期先訂好了
jerrychan 發表於 14-6-2012 07:46 PM

咁又唔好,星期一啦!如果唔係,
到時出貨嗰陣分分鐘要第二水先收到貨!
師兄,"只針對呢個公仔"唔該,你個個道理大部份都明唔駛搬出嚟。
第一隻個樣同呢家新版個樣,連我十 ...
LeO涼介 發表於 14-6-2012 06:19 PM

每個人審美眼光都唔同~
可能好多人覺得BABIE好似真人ga~
同埋之前個隻有幾個角度都叫可以睇得上眼既~~
算了吧
諗諗下.....聽日weekend 會唔會仲多人:69:

其實大家不如分開D時間落訂啦~好似返工唔洗成日坐OFFICE既我~今日咁Q係旺角,咁Q一開始話有得訂~唔洗排!!  (通常3~4點都無咩人)

不過…可能我係第一個訂就真…我見出面D人聽到我訂BW就開始有人龍…HT D職員又開始話比D行開既熟客講有BW訂!!
好想訂呀............:)
嘩!排到上兩層後樓梯!熱死人呀!
cavslbj 發表於 14-6-2012 06:46 PM

好彩我見排到後樓梯已經無同佢顛姐...:38:
I don't understand why so many people preorder on the first day...:38:

洗唔冼啊
第3次出,面相都係突破唔到......
頭像被屏蔽
I don't understand why so many people preorder on the first day...

洗唔冼啊
chubbyman 發表於 14-6-2012 08:15 PM

1.大愛兼唔等得o既玩家!
2.插水o既第一日單唔會插咁多!升o既即日放又炒得高!
不喜勿插~:38:
頭像被屏蔽
个样无敌啊,不过身材就太瘦弱左d!
舊個隻個人覺得有種韻味,女性d~~
新呢隻個樣好惡~~

agree  :66:
點解頭版果幅相無咗個Wonder Bra 㗎 :53: :53:

有見到一,兩個C9 排喎!