Toysdaily 玩具日報

樓主: kevinwong4ever

[Hot Toys] The Avengers: Black Widow Limited Edition Collectible Figurine

終於都等到喇~~!!
睇左好多ching對之前個隻ge討論, 再睇埋d圖, 已經對植髮有哂心理準備, 之後聽到話出膠髮, 又覺得植髮好似真 ...
黑色的風 發表於 14-6-2012 06:24 PM

5百或信用咭
可能果位人兄係 "瀉文蓮" ,你同佢有不同意見,佢就衝擊你

回復  LeO涼介

玩具來啫.....無為又引起不必要的.....爭論, 有人鍾意食飯/有人鍾食麵..... ...
jedi 發表於 14-6-2012 06:24 PM
gd!!!雖然冇愛但都不得不讚佢地d上色技術又進步左好多, 更期待有新tony頭
明天先可出去訂.~~~~~~~~~~~~:42:
睇圖真係唔錯:71:
不過前車可鑑,所以一定唔會訂,等現貨:78:
回復 94# gunbaron

哈哈...... "瀉文蓮".....笑死我

都唔系呀, 有唔同聲音咁先叫討論區(保馳良性/理性討論)........只系原來我唔知有咁的事發生過.......新同舊對比事件......., 同埋發語要跟大隊......:26:
唔知幾時有版呢!官圖就好正la,
5魚訂金應該無走雞:handshake:
睇睇下嚟緊貓女應該會用同一Body:58:
:p好在冇高追舊個隻jack !!! :he:
咁就好啦,好多大大都會HAPPY,用各位好想要o既植髮,希望大貨keep到呢個水準,皆大歡喜.
好似長脛左D:o:o
我系一样都百思不解,呵呵 X 3
今日開訂已經over100人未呢:58:
樣收貨了,不過身材好似細左