Toysdaily 玩具日報

樓主: kevinwong4ever

[Hot Toys] The Avengers: Black Widow Limited Edition Collectible Figurine

我之前都有入舊果隻,念住唔買新果隻,但依家見佢含  春待放個樣,就忍唔住: Baby I am taking u home!!!!!!!!!:75::46:
訂就一定訂硬,大家要買就快,唔係到時又要食炒價
She will be my 1st Virgin HT product !
突然有疑問, 唔知佢會唔會比其他avengers成員(figure)矮呢?
我之前都有入舊果隻,念住唔買新果隻,但依家見佢含  春待放個樣,就忍唔住: Baby I am taking u home!!!! ...
darknight 發表於 14-6-2012 06:00 PM

師兄句野好爆笑“含春待放”。最初我看漏左個“放”字。
E隻比之前隻正好多!必入!
好正,放工即去落訂:43:

原來.....新同舊......對比下.........就一定要話新個隻要靚D,如果話舊個隻好D,你就系有舊個隻想放...............哈哈, 只系討論下都會變左咁多陰謀同計劃........唉:45: 

社會唔可以有第二種聲音.......:34:

(同埋D玩家是無腦, 只要有人在TD講邊隻靚D,佢就會買邊隻,唔理自己是否鍾意,咁TD應響力真大......:66: )
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
速報1130,一人限定2隻
phoenix_fai 發表於 14-6-2012 05:00 PM

搞錯,我想訂3隻點算呀?!:@
原來.....新同舊......對比下.........就一定要話新個隻要靚D,如果話舊個隻好D,你就系有舊個隻想放.... ...
jedi 發表於 14-6-2012 06:10 PM

師兄,"只針對呢個公仔"唔該,你個個道理大部份都明唔駛搬出嚟。
第一隻個樣同呢家新版個樣,連我十歲個妹都話第一版個似BABIE玩具,呢個似真人啦,當然係"似"啫,冇話係驚為天人,但第一版唔該睇返第三頁有師兄放左圖出來,同呢家比真係嚇死GA!你硬要話第一版靚過第二版,一係對視物嘅判斷力有問題,一係你真係鍾意"玩具"

之前無入舊個隻 , 想入不過 ....HT 官圖隻隻正爆燈, 驚大貨實物變曬樣.... :75:
睇左好多ching對之前個隻ge討論, 再睇埋d圖, 已經對植髮有哂心理準備, 之後聽到話出膠髮, 又覺得植髮好似真係好d, 到依家, 一睇就奶哂野

HT, 我來了, 第一隻就是你~
順手一問, 放工去訂BW有乜野要準備:36:??
回復 87# LeO涼介

玩具來啫.....無為又引起不必要的.....爭論, 有人鍾意食飯/有人鍾食麵.....各有喜愛,
我覺得第一隻好D的原因是覺得長髪好D, 咪就系囉......你覺得第二隻好D, 又會話我講第一隻就有問題.......真系奇怪.........