Toysdaily 玩具日報

樓主: kevinwong4ever

[Hot Toys] The Avengers: Black Widow Limited Edition Collectible Figurine

回復 187# mingming914

不過呢期HT出D頭雕都幾靚仔,所以唔擔心:71:
回復 189# DevilDavidHK

近依7,8隻都好高水準啦
HT 加油:71:
有冇人可以話我知幾錢訂?
睇左好多ching對之前個隻ge討論, 再睇埋d圖, 已經對植髮有哂心理準備, 之後聽到話出膠髮, 又覺得植髮好似真 ...
黑色的風 發表於 14-6-2012 06:24 PM

最好圍住兆萬跑一圈至上電梯訂,裸跑效果更好。

OK, 認真mode,帶$,不要六至七人最多時排餐死。:64:
I saw many C9 to preorder :he:
$1130,剛訂左,見到重有人排梗樓梯@@:70:
回復  DevilDavidHK

近依7,8隻都好高水準啦
HT 加油
mingming914 發表於 14-6-2012 10:17 PM

計唔計芽子同孟波先!!:26:
睇圖真係唔錯
不過前車可鑑,所以一定唔會訂,等現貨
timothy276217 發表於 14-6-2012 06:32 PM

師兄中左咩前車?唔通就係im2版bw?
回復 195# borisasf

SORRY!!
我無放果兩隻野入眼內
哈!!
好想訂呀............
Oldcat 發表於 14-6-2012 08:05 PM

狗衝~狗衝~

Go go go~:43:
回復 191# 良太

5魚,即係香港第二高面額個張.

要狗up加字數...td真係.....:55:
呢隻蜘蛛俠個BODY都ok還可以,不過個頭就系不敢恭維,個眼鏡片好似太陽眼鏡咁小,真系頂唔順:26:不過見呢度系BW -TOPIC就無謂講蜘蛛俠,BW見HT做成咁,真系成個人安樂曬:71:
有冇人可以話我知幾錢訂?
良太 發表於 14-6-2012 10:18 PM

Or 1062

呢隻蜘蛛俠個BODY都ok還可以,不過個頭就系不敢恭維,個眼鏡片好似太陽眼鏡咁小,真系頂唔順:26:不過見呢度系BW -TOPIC就無謂講蜘蛛俠,BW見HT做成咁,真系成個人安樂曬:71:
buy∼buy∼∼buy∼∼∼