Toysdaily 玩具日報

樓主: kevinwong4ever

[Hot Toys] The Avengers: Black Widow Limited Edition Collectible Figurine

頭像被屏蔽
回復 177# mingming914

依我睇嚟緊GE星期系唔會再開訂任何0野,皆因今日開始咗BW,嚟緊的星期只會再公佈一隻IRONMAN或HULK的COMING SOON圖,再下星期就會公佈蜘蛛俠官圖(可替鋼鐵人與綠巨人爭取多D時間)不過。。。唔排除再有程咬金殺出重圍:69:
侯活:*說好了的膠髪呢!
不過真係整得唔錯呢:love:!
聽日應該晤會有野公佈啦掛,再公佈真系排到上天台wor
老老豆豆,係咪家下開親訂都咁既環境架,

今日一路排一路睇住d 人轉彎一望上條樓梯,講左句痴x線跟手掉頭走,

攪到係度排緊既我都覺得自己痴x線
咁多人排隊, 仲要排兩粒鐘,證明香港越來越多宅男..........唉! :59:
老老豆豆,係咪家下開親訂都咁既環境架,

今日一路排一路睇住d 人轉彎一望上條樓梯,講左句痴x線跟手掉頭 ...
Gainax 發表於 14-6-2012 10:48 PM

笑左!!!
所以我選擇兩三點去訂..無咩人
回復  mingming914

依我睇嚟緊GE星期系唔會再開訂任何0野,皆因今日開始咗BW,&#221 ...
Eddie82 發表於 14-6-2012 10:43 PM

佢大把野未公佈,亦大把野排住出,呢d係咪就即係叫豬籠入水,黎緊幾個星期應該係時候公佈動漫產品同售賣形式,上年都係差唔多依個時候公佈
回復 209# toyzhu

我完全睇唔到個關系, 請師兄解釋下 :67:
我聽日一點去訂,希望唔多人:63:
我聽日一點去訂,希望唔多人
simson464 發表於 14-6-2012 11:00 PM

我都係喎~~~~~~~~~~~~~~~~~~:65:
我都係喎~~~~~~~~~~~~~~~~~~
kevinwong4ever 發表於 14-6-2012 11:03 PM

:65:話唔定聽日下午就擺埋bw實物出黎.
上次loki都好似係第2日就有貨睇:43:
Haa...Ching你明日去訂BW, 話唔定後日又要去多一次係訂Joker ver 2.
thiam 發表於 14-6-2012 06:52 PM

好彩女友落開旺角:p
第一次買HT, 就咁墟冚, 真係大開眼界, 見識到咩叫玩具狂熱
我就冇聽到有人講痴X線, 不過睇番我都覺得自己有少少痴X線...........
回復 211# emilykls

睇嚟HT最近真系出貨快咗兼密咗,好多0野排住隊咁嚟,一路殺住咁嚟,無辦法下真系要嚴選,如果唔系買人偶之餘又要買柜,到出貨時毒到我至算,雖然我好喜歡SJ,但我更喜歡蝙蝠俠,到出貨時如有90%+,都替有入的CHING高興:73: