Toysdaily 玩具日報

樓主: kevinwong4ever

[Hot Toys] The Avengers: Black Widow Limited Edition Collectible Figurine

HT 就係無理會客人死活(後樓梯真係好難頂又熱又嗅)
派貨同訂野安排同一個星期/同日
重要一派就幾隻,根本就係要做條龍出黎
如果派貨同訂野分開唔同日或唔同排都唔使咁耐啦,

不過e+如果有c hing又訂又拎就方便左
1點左右都好多人排....
有呀叔,有c9........
回復  fatestay

等成年先出貨都等得個一兩個月濕濕碎啦
你我他 發表於 15-6-2012 12:35 PM

又唔同喎
未出無問題
大家都等
但因為遲一日訂到出貨時見人地有得玩
自己仲未可以到手果種滋味真係好難受
岩岩見到好矮既店員串串口都個啊叔講, 「下次唔好幫人訂野啦」,雖然正常都覺得佢係幫人訂, 但老實講, 以客既角度咁樣聽到真係有d唔舒服.....

講返正題, 訂完先知有實物, 行左出去睇, 實物個樣比版更凶狠, but... I LIKE IT!:$
Price is up in my country, ready to place order....
二十幾人左右排緊
排到出去後樓梯:42:
岩岩見到好矮既店員串串口都個啊叔講, 「下次唔好幫人訂野啦」,雖然正常都覺得佢係幫人訂, 但老實講, 以客 ...
yorpheus 發表於 15/6/2012 02:08 PM

有没有人可以贴实物照片出来分享 :64:
Wa.....today still queue ?? this product must show Super VIP price later la.... :46:
一點有三四十人排,等了半小時,我想兩時後應會少啲人。
實物比鷹眼矮半個頭
回復  羅蘭

係咩, 居然有清泉!?? 我淨係記得有pair黎到跟住個男話"咁多人, 一係食野先", 跟住女話 ...
黑色的風 發表於 15-6-2012 11:50 AM

我反而見到另一對係男上去排隊, 女話:「我去睇手袋」:DD

http://db.tt/upHjQwfg
尋晚8點幾一見到要入後樓梯排隊即走..玩遲幾個禮拜無所謂!:>
依隻都好heat,要訂的好快手嗱!