Toysdaily 玩具日報

查看: 10592|回復: 41

[玩具攝影] Terminator 2 T-800 with full gear

Terminator 2 T-800 with full gear

今次新換嘅CIAN頭雕(左), 與HT T2 T-800(右)比較, 好明顯是兩款完全不同的頭雕.

老闆, 賣野時唔使咁鬼鬼鼠鼠喎~ 無拉臣姐, 大把廠都無架啦.

評一評: 上色無HT咁多雀斑, 亦比較柔和, 後生好多, 其實面相似T1年代, 但髮型係T2.

膚色同HT BODY不同, 但問題不大, 買得呢款頭都唔會放上HT BODY, 多數好似小弟咁, 打算自組.

比起天價HT頭, 用呢款CIAN頭組兵, 改戰損都好好使.

各位帥兄, 請請~~

好相:71:
鍾意HT果個多D:)
謝謝cat 大分享:shiny:
又執靚頭,正呀!!側身望仲正!!
真係完全第二個人來的:38:
我諗係隻膠既質地問題...:67:
打左燈落去之後搞到青哂 ( 條頸冇事 ) 好似中毒咁...:42:
Cian嘅頭幾抵玩:shiny:
我諗係隻膠既質地問題...
打左燈落去之後搞到青哂 ( 條頸冇事 ) 好似中毒咁...
frankylick 發表於 12-6-2012 12:57 AM

小弟今次影相又試新玩意: LED燈.

唔知關唔關事呢?

實物顏色比HT波地深, 但未至於面青.
小弟今次影相又試新玩意: LED燈.

唔知關唔關事呢?

實物顏色比HT波地深, 但未至於面青.
catcat 發表於 12-6-2012 01:03 AM

LED 燈....一定關事..:74:
但膠料都一定係原因之一 ( HT 條頸問題唔大) :64:
如果唔當佢係州長,
的確係個唔錯嘅頭雕~!
可以做古惑仔打手!冇愛。:ar:
好相:71:
頭雕呢••••則面ok, 正面唔似:78:
靚相,但面相再似多些就正。:36:
多謝樓主分享美圖, 玩玩具最緊要自己喜歡.
貓貓出POST一定十卜,更何況是T-800:handshake: