Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: catcat

[玩具攝影] Terminator 2 T-800 with full gear

雖然真係唔似,但平平地玩下都ok
cat兄既相整到我好想快d有隻dx11玩下
timothy276217 發表於 12-6-2012 10:03 AM

強烈建議大大入定支榴彈砲先,到時大貨一出,可能想買都難。:64:
強烈建議大大入定支榴彈砲先,到時大貨一出,可能想買都難。
catcat 發表於 12-6-2012 10:39 AM

多謝cat兄提點:)
其實小弟都有留意佢d散件,平價後補買咗盒花,但就係見唔到有好價砲:(
cat cat ...你講某" 鬼鼠" 人 ...
係咪..X point 某shop 呢 :he::he:
cat cat ...你講某" 鬼鼠" 人 ...
係咪..X point 某shop 呢
滴滴仔 發表於 12-6-2012 10:45 AM

邊度唔講啦。

話說買嘅時候見到有個新頭幾靚,咁問下啦,咁啱男老闆看鋪,可能小弟成日淨係掛著同線面妹吹水,唔太熟佢老公,所以佢支吾以對,好似驚死小弟係海關咁。

轉個頭線面妹見到小弟係熟客至敢攞幾盒出嚟比小弟揀,似足賣私煙。
邊度唔講啦。

話說買嘅時候見到有個新頭幾靚,咁問下啦,咁啱男老闆看鋪,可能小弟成日 ...
catcat 發表於 12-6-2012 11:09 AM

咁唔係la 呢間 cat cat ...:64:

我個間要同佢吹足...15 min 先爆話有乜新頭..
佢d 野好"地下" 下....:67:
Support!!! :71:
小弟今次影相又試新玩意: LED燈.

唔知關唔關事呢?

實物顏色比HT波地深, 但未至於面青.
catcat 發表於 12-6-2012 01:03 AM

此款T800造型都不錯 ~

Cat大 下次可以係WB 用"K數"色溫試試 ~~
ps.不過光暗反差大係比較難掌握d :78:
此款T800造型都不錯 ~

Cat大 下次可以係WB 用"K數"色溫試試 ~~
ps.不過光暗反差大係比較難掌握 ...
acq 發表於 12-6-2012 11:32 AM

OK,下次試下認真D影。

THX大大!
:71:
不過正面不太似
Nice Photo, Thanks For Sharing!
相正身材靓,副计仲冇得頂!:71:個頭就。。。。幾。。。。。唔。。。。。錯。。。。。啦。。。:66: