Toysdaily 玩具日報

查看: 46977|回復: 175

[活動展覽] 動 漫 節 嚴 打 排 隊 黨 禁 即 場 開 賣 限 量 商 品

重要信息,請保持在這個頁面兩天 再移動到其他頁面

Thank you!!

暑假將至,動漫電玩節、嬰兒展及電腦通訊節陸續展開,但會展今年不准展商即場開賣限量品,以免招來排隊黨。不少展商怨影響生意,「咁係斬腳趾避沙蟲,矯枉過正,

去年動漫電玩節首天有南亞裔等排隊黨掃限量品,有炒家轉售 Hot Toys人偶日賺40萬元。
會展近日會晤動漫電玩節、嬰兒展及電腦通訊節負責人,宣佈新規定限量品不准在場內開售,
或可之前接受預訂,再安排顧客分批到場取貨,以免再有通宵輪候或首天擠進場搶購場面。。
Hot Toys今年有三款限量 figure(人偶),會按規定先接受預訂,再安排顧客分批到場取貨,但因限制每人訂量,未知會否有炒家聘人預訂再到場取貨,「但都唔會一次過湧嚟」。參展商承認場內接受另一批 figure預訂,或吸引人龍,「但我哋唔係開賣喎。」動漫電玩節下月27日至31日舉行。
「先接受預訂」只是把人龍由會展轉到笑萬:78:
網上填表抽籤就最公平!!
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
請問邊三款產品呢?
聶風 發表於 11-6-2012 09:39 AM

第一款 : Captain America 二戰版

第二款 : Predator ?

第三款 : 傳聞是 Batman 電影角色
第三款 : 傳聞是 Batman 電影角色
Gretzky99 發表於 11-6-2012 10:11 AM

好大機會 joker 2.0 ??? !!! 千其o吾好呀!!!!!!!!!!!!!!!!! :47:
今年唔係抽籤 咩?????????????
應該有LOKI Thor 版
好大機會 joker 2.0 ??? !!! 千其o吾好呀!!!!!!!!!!!!!!!!!
toys991 發表於 11-6-2012 10:17 AM

絕對不會,不用擔心 :66:
絕對不會,不用擔心
Gretzky99 發表於 11-6-2012 10:24 AM

你好似知wor ? 比d hits ar
回復 11# keio647

烤活講過唔出
只出avenger版
打擊炒家!!好!!:71:~~~~~~~~~~網上抽籤最好!!