Toysdaily 玩具日報

[活動展覽] 動 漫 節 嚴 打 排 隊 黨 禁 即 場 開 賣 限 量 商 品

唔理佢個開售方式係點,講比大家知出邊3隻先啦!:blame:
我都係vip,玩具從來唔係咩"珍寶",你講既野我只睇到"自私"係入面,係唔只"得罪左無VIP的朋友",作為一個人我 ...
neo.L 發表於 13-6-2012 05:06 AM

我有朋友唔係vip,佢亦好想擁有vip的代遇,如果你真係講到咁無私奉獻,我係自私鬼,將來有vip限定商品你可否幫佢買隻?用原價賣給他?我自問就做唔到了,如果你真的做得到的話,我會和我朋友在各大討論區讚揚你的好品行同優良血統好比聖人,如果唔係作為一個人我會覺得你好假囉,各位師兄有無得玩唔係由我話事,係由ceo話事,你又覺得佢做唔做到人人有得玩(我講限定果d)?出玩具果個都做唔到啦下話
我晤明点解HT宜家晤可以做VIP lor..讲真,VIP价都系便宜几拾蚊jie......问题系如果所谓既限量版得VIP先可以订,真系晤太合理。。。。gum其他人可能一年帮HT订10几样野都做晤到VIP, 宜又无得参与所谓既限量版订货wor.....
呢個就係一個VIP身份 同無VIP身份 諗既野唔同,
VIP身份的確會敗壞人心,覺得自己高人一等!

當然有D VIP唔會既.......不過又有幾多呢?
我晤明点解HT宜家晤可以做VIP lor..讲真,VIP价都系便宜几拾蚊jie......问题系如果 ...
bunchan 發表於 13-6-2012 11:47 AM

如果人人都做到vip咁就唔係vip啦,人人都有得玩限量咁就唔係叫限量啦,點解依個道理講咁耐都無人明,做唔到vip只怪你遲入坑,果陣ht俾左咁多年時間你地join你地又唔珍惜,到cut左先係度嘈,我果陣知佢就黎cut我幾唔想買果d figure 都照買啦,join左先唔好令自己後悔,我覺得做到vip係因為果陣我有份幫ht走左d死貨,果陣好似半年訂八隻唔同款先做到,但係果期真係唔係隻隻都訂得落手架,依家佢出咁多好野一年訂十幾隻有幾出奇?!
所謂的vip咪又係名,我當你係vip,你無錢,你咪一樣唔會買,你有錢,唔係vip,你隻隻買齊都得
我唔覺得vip真係好特別,你話你識人向ht做高層,有咩野你會第一手知或者你有咩可能優先擁有到而出面無人有,咁就真係vip
同埋而家所謂vip代遇咪又係無用所謂9折或者vip gift....我記得個時訂im,的vip咪有好多特別野,到出左之後亞虎咪又大把vip gift放出黎,有錢買返齊自己做自己vip又得,跟住mark1 2.0?
佢索性叫你捐1舊俾埋隻綠色細mark1俾你,駛鬼咩vip咩
係ht攪咩限定要vip買先,如果真係想要,咪當跌幾舊俾人去排,當俾人工,分分鍾自己份人工仲貴過去俾排隊的人工
所謂的vip咪又係名,我當你係vip,你無錢,你咪一樣唔會買,你有錢,唔係vip,你隻隻買齊都得
我唔覺得vip真係好 ...
kenneth35 發表於 13-6-2012 12:07 PM

d人就係唔想同大班人排隊爭,又唔想洗錢先想做vip之嘛,有錢買鬼唔知乜都買到咩,唔係個個好似你咁有
我有无 VIP晤系一个问题,宜家个问题系,所谓既限量版要VIP先可以预订???
我有无 VIP晤系一个问题,宜家个问题系,所谓既限量版要 ...
bunchan 發表於 13-6-2012 12:34 PM

依家乜都未分佈,你仲有機會架:71:
由佢妻排到場取貨?! 如果佢安排左係第3日去拎, 但第3日我係唔得閒0既, 只可以第一日去咁點?
由佢妻排到場取貨?! 如果佢安排左係第3日去拎, 但第3日我係唔得閒0既, 只可以第一日去咁點?
kyostanley 發表於 13-6-2012 01:08 PM

規矩係佢定,到時同你講你黎唔到拎只能怪你放棄左個機會留返俾一d有時間但無機會的人了
如果人人都做到vip咁就唔係vip啦,人人都有得玩限量咁就唔係叫限量啦,點解依個道理講咁耐都無人明,做唔到 ...
emilykls 發表於 13-6-2012 12:02 PM

我諗係師兄你吾明其他師兄對你既睇法 , 係吾係vip , 買吾買到限定並吾係問題 , 問題係你個心態 , 人有私心係理所當然 , 但係無品就係為人垢病既地方 , 仲要講到出聲 , 咁吾係搏比人插 , 又係乜? 人不為小利而忘本(本性 , 本質) !!
我諗係師兄你吾明其他師兄對你既睇法 , 係吾係vip , 買吾買到限定並吾係問題 , 問題係你個心態 , 人有私 ...
dvddvdhk 發表於 13-6-2012 01:41 PM

你唔識我我又唔識你,做人咁假為乜呢,我都係有果句講果句,發表下自己個人睇法又唔得呀?我理得你點睇我
我有朋友唔係vip,佢亦好想擁有vip的代遇,如果你真係講到咁無私奉獻,我係自私鬼,將來有vip限定商品你可否 ...
emilykls 發表於 13-6-2012 11:41 AM

轉移視線係冇用架,我冇講過要你比曬D野人............你講到要罕有,重要係你有人地冇,玩具咋,傻仔,自己整隻啦........
至於"vip限定"我自己D朋友都需要,我都係比番自己既朋友啦......
轉移視線係冇用架,我冇講過要你比曬D野人............你講到要罕有,重要係你有人地冇,玩具咋,傻仔,自 ...
neo.L 發表於 13-6-2012 02:30 PM

有人開始玩人生攻擊,收皮啦