Toysdaily 玩具日報

查看: 19873|回復: 22

[詢問] Mark VII 換件一問?

請問ching知唔知今次換set貨的話~要全隻一換一? 定係part換part就可以? 我個隻左腳joint位好鬆~其他地方就好ok~可唔可以淨係換左全腳? thx~
回復 1# lap666

我隻mk7底褲有一忽啞色,左腳有膠水印。
打電話問,ht staff回覆除了細parts.如背flap,手掌,panel...可以散件一換一。

而手,腳,body,就需要全隻帶回換,不可散換!

所以換sad貨前,打電話問咗先

一係有無ching~隻左腳joint位無事? 想換又無單? 可以同我換左腳先~之後比張單你自己換~唔收錢的~有意可以pm我留聯絡~因為我覆唔到pm~thx~p.s 張單30號拎貨~
我果隻缺件,  店員寫了我的單number, 話唔可以拆另一隻給我, 要等工廠郵寄件part 去HT , 再call  我去拎
我果隻缺件,  店員寫了我的單number, 話唔可以拆另一隻給我, 要等工廠郵寄件part 去HT , 再call  我去拎
gekigoke 發表於 3-6-2013 03:17 PM

師兄缺邊部份件?
師兄缺邊部份件?
伏特加 發表於 3-6-2013 03:41 PM

左胸甲.......
回復 6# gekigoke

師兄指金色位置對上有少少彎果件?
回復 1# lap666

我個隻左腳都好鬆同成日企唔穩:69:
回復 8# waiii

ching換左未?
回復 9# lap666

未,諗住過2日去
你個隻係咪底底個個位?
我個隻係有少少fing下fing下咁{:1_206:}
回復 10# waiii

係~我拆左腳出黎~cup住joint位 透明個舊膠好鬆~所以搞到隻腳fing下fing下~:38:
我個隻右手手臂金色位, 可能因為上色關係, 搞到O的金色有一條短的幼線, 其實都唔影響外觀gei, 不過驚將來會甩色, 仲諗緊好唔好換lor
我想換個mask同胸口右手面塊甲姐, 都要我走多轉成盒帶去{:1_206:}
我個隻右手手臂金色位, 可能因為上色關係, 搞到O的金色有一條短的幼線, 其實都唔影響外觀gei, 不過驚將來會 ...
lazymanhk 發表於 4-6-2013 01:33 PM

如果係幼線, 我覺得ching你唔換好d喇..一陣愈換愈衰~你話我地軟腳蟹無得講..局住要換..{:1_206:}
我想換個mask同胸口右手面塊甲姐, 都要我走多轉成盒帶去
Paner1sti 發表於 4-6-2013 04:52 PM

mask同胸口右手面塊甲做咩事? 我見好多ching都係胸口甲有問題=.=