Toysdaily 玩具日報

[活動展覽] 動 漫 節 嚴 打 排 隊 黨 禁 即 場 開 賣 限 量 商 品

可唔可以唔再搞先到先得呀???? 填表再抽簽好嗎?
班排隊黨我地無力招架架, 又講惡、又打尖、仲要講埋D喬寶寶先識聽既語言, 博D執法人員同保安無符......:53:
個人心水應該係:

1: 二戰版captain america
2: 藍色ironman
3: Batman - The dark knight rise入面既 BANE
海外Comic-com一向也是成個月前預先網上訂購, 買後在展覧期內親自到場提貨, 令商家及展覧場也受益, 因為少咗負面新聞, 也省回不少保安費用。

限量品預留一批分開網上訂賺, 不需到場提貨, 只不過會比到場提貨的遲一個月左右寄到府中。近一兩年的限定品也是叫朋友從海外代訂, 比貴少少加多兩三舊郵費再遲d玩, 因為天時暑熱訓街去花幾千元好鬼冇人性尊嚴。

老實說上年的限定品公仔, 很多海外的網上店現在以正價仍賣不掉, 錯配了資源同需求。

但如果於場內又接受另一批figure預訂, 如果係限量, 咪同以前一樣, 又再搞到污糟邋遢?!
炒家 88888888888888888888
海外Comic-com一向也是成個月前預先網上訂購, 買後在展覧期內親自到場提貨, 令商家及展覧場也受 ...
chankb 發表於 11-6-2012 10:48 AM

如果場內開D熱門商品開訂,又係死!! :42:
頭像被屏蔽
quote]第一款 : Captain America 二戰版

第二款 : Predator ?

第三款 : 傳聞是 Batman 電影角色
Gretzky99 發表於 11-6-2012 10:11 AM [/quote]

第三款唔通係 Gordon 警長?!!!!!!:63:
:71:是Good NEWS!! 期待HT有關方面的預訂安排!!
as usual, it was the same every year

1: predator

2: ironman

3: batman

i like how "limited" HT figures are right now :34:
冇炒家係好好既事... 但唔係VIP一群既我, 有冇機會可以買到限量既FIGURE都係一個迷... 唉... T_T
回復  keio647

烤活講過唔出
只出avenger版
kaselai 發表於 11-6-2012 10:37 AM

但冇話唔出限定版丫嘛,限定版唔算正式發售
頭像被屏蔽
絕對不會,不用擔心
Gretzky99 發表於 11-6-2012 10:24 AM

唔好係Gordon, 我希望今次TDKR可以出佢.
quote]唔好係Gordon, 我希望今次TDKR可以出佢.
thiam 發表於 11-6-2012 11:41 AM [/quote]

我都係咁話!! 好想今次TDKR可以出Gordon!!:71:[
笑萬排...都好過係會展排... :54: