Toysdaily 玩具日報

樓主: flighttosky

[3A/ threezero] 我要爆啦, 3a 祭文賦全文

頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
生意唔係甘做, ashley wood已經唔配叫artist,
變左只係識計算點#高黎賣引支持者去爭,來提升自己既生意佬,
講真3A既figure無論頭彫,outfit技術,上色要求都俾ht,eb水準底,qc既容錯度又寬~
好多時覺得隻figure正都係因為ashley wood d畫畫得正,說服隻figure係佢筆下既人物,
多過隻figure本身既吸引力~
我已決定下年一定唔續3aa會員,今年中伏當買個教訓,
唔識欣賞F5呢d甘反智既樂趣,亦唔明白俾150美金做買唔到野既會員為乜~~
個人意見,不喜勿插~
頭像被屏蔽
下年唔join 3aa~~見到啱就買,再唔係去7仔訂~!!比少少人地鋪賺,都唔比錢做會員益3a~!!:67:
我都係第一年做MEMBER, 除左做MEMBER果次通行無阻之外, 其餘次次想買會員版都係買唔到
仲記得之前紅JC突然開賣, 我第二朝上TD見版友講先知.......
個個有家庭, 有自己生活, 未必可以長時間對住PC F5架嘛!!!!
今年做左笨SEVEN, 下年真係咪攪我

公司信譽好重要 , 客人合理投訴係正常 , 但..唔岩聽就叫人過主 , 點得架 :30:
訂貨重要訂得咁辛苦為乜 , FULL PAY 又唔準時出貨就點講都唔通喇 :72:
成功靠支持 ....
i didnt buy but seems ching has heart...support you...good luck
3A d嘢对我嚟讲,就好似老夫子套衫,打开柜就千篇一律,坚冇诚意 :76: :45:
回復 111# 黑色三連星

十分同意, 成日都突然開賣, 邊有咁多時間睇住佢幾時開賣..........我都第1次做MEMBER.......同你感受一樣:56:
頭像被屏蔽
只要佢繼續搞咩f5, 咩surprise sales, not respect to 3AA MEMBER,
今年就會係在下最後一次MEMBERSHIP. :78:
3A 小弟入坑左大概1年, 買左大概10隻到,全部後追..........第1次想直接訂係紅 JC, 1天 F5 生涯後 (都係買唔到) 決定以後唔玩3A...........
頭像被屏蔽
好彩今年見佢隻會員禮咁無heart 無入
講真d帽同袋搵鬼會用咩

今年只訂了wwrp caesar,入會就真係蝕硬