Toysdaily 玩具日報

樓主: flighttosky

[3A/ threezero] 我要爆啦, 3a 祭文賦全文

好心文明D,一就係抽奬,一係個個有,f5真係好低能做法
佢地似乎好有信心D member, admirer 好大愛咁會得閒玩F5,
仲要越玩越興奮,好似中毒咁請假,係公司,撘巴士都照玩,
咁樣以整蠱他人來提昇自己相對位置嘅策略真係哽唔落。:53:
買樓比地產商玩都話無計,要住家嘛:63:
但買玩具都要比你玩,我比個字你就差唔多:66:
看完全文!! 樓主講野大部份都好有point!! 認同!!
至like 呢句 "有啲人唔返工扮病係屋企f5, 有d人晨咁早咬住個面包, 係巴士上iphone你F5, 有d人背住老細開個window仔 F5 博炒,你話, 我地呢d人, 仲唔支持佢呀"

3A = F5
師兄,起碼你言詞無激烈攻擊其他人吖!
唔似某人
水盡鵝飛 發表於 6-6-2012 07:16 PM

個位師兄係激左d!
每樣野都有死忠fans!只係自己接受唔到姐!
3a d野真係幾吸引!但成日要f5真係唔得佢死!
我公司比較自由,下午無咩搞先得閒同佢玩!成幾粒鐘係咁f5!真係唔係個個得!

非常同情師兄
睇o黎香港好多老細都係金句王, 有人叫你"不要問, 只要信, 有錢你就好比", 有人話"我d o野唔o岩你, 叫你返去"Enjoy your life", 有人話自家出品"天下無敵, 一take過關", 又有人D 貨出事, 話係"遇人不熟, 完全是間廠問題"

做玩家真是要講句”無語問蒼天”,
不過, So far 我都未見到以上品版結業, 我估只能怪自己唔爭氣:67:
頭像被屏蔽
算啦, 玩得唔開心咪唔好買lor, 我半年前已經唔like佢surprise drop. 冇訂佢d野lu, 老實講, 有d厭. 佢d野係有style, 但唔值得為左d玩具動氣.
Yea, right. I don't like, so I don't buy and leave you. It's nothing about trust, only business, I paid so you do the job, simple as that......
頭像被屏蔽
回復  eeleel

i also agree 3A is not a good company ..樓主講得亦好有point ~ 但你係甘攻擊fans 就太 ...
ricky_lam522 發表於 6-6-2012 08:28 PM

網上就係咁多人中意搵交嗌......
可能平時太大壓力了,,,,:38:
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
回復 66# eeleel

3A依家唯一好處唔係只剩炒賣咩?
頭像被屏蔽
我今日f5到五點幾………先買到。。。。。咩世界
樓主講野幾中point,係用詞比較激姐
事實上TheeA咁既態度真係唔要得
不過玩家們事實又無辦法
即使你一個唔買,仲有大把人買…唉