Toysdaily 玩具日報

樓主: flighttosky

[3A/ threezero] 我要爆啦, 3a 祭文賦全文

回復 14# ckc882000

如果HT當VIP係乞兒,咁3A應該當自己係member嘅米飯班主
頭像被屏蔽
3A一向係甘架la ,乜七都要搶
況且人地炒野起家,有乜奇!
樓主可以學之前個師兄打粗口插,可能取消會 ...
ckc882000 發表於 6-6-2012 05:19 PM

冇左呢個可能了,之前唔係話3AA個MEMBERSHIP PACKAGE已經出左貨嗎(定未?)
出左佢就冇得退$$,但有可能照取消
養大同種壞 3A 嘅,點數都數唔到香玩家
我夠膽講,3A 完全唔做香港人生意,對佢公司影響真係好有限
人地間公司 office 明明係香港,點解咁都冇門市?
唔好睇到件玩具咁大,唔好睇到自己果一千幾百咁大
咁樣你會開心啲
回復  ckc882000

如果HT當VIP係乞兒,咁3A應該當自己係member嘅米飯班主
coldstone 發表於 6-6-2012 05:19 PM

如果HT當VIP係乞兒,咁3A應該當vip係性奴隸,不停用f5強暴d vip~~:66:
:71: 支持樓主 :71:
頭像被屏蔽
養大同種壞 3A 嘅,點數都數唔到香玩家
我夠膽講,3A 完全唔做香港人生意,對佢公司影響真係好有限
...
ckwan 發表於 6-6-2012 05:27 PM

唔係話自己果一千幾百好大,但點都係客~!!
唔係話要超級尊貴待遇,但都唔係當自己d fans 係傻仔~!!

你去seven買幾蚊野都有個笑容同多謝~~
回復  ckc882000

coldstone 發表於 6-6-2012 05:19 PM

肥A特登甘做!係3A會員再隔一隔!
Ht 當VIP 係乞兒吾係在下感受,係個網友覺得,因在下連做ht 乞女既資格都冇:DD
3A member 買大貨有冇折架 ?
我今朝投訴佢地3aa的限定發放方法, 佢地答: 哦, 係咁架啦, 驚喜嘛, 你留意下啦 good luck
係香港, 你咁樣做 cs, 我比個服你們!!!!!! 但我想講: 你去福建大學 再深造下調理農務系啦!!!!!ON9 既!!  我比錢JOIN你MEMBER 仲要受你氣, 你地食 SSSSSSSSSS 啦!!!! DONT BUY, 我贈你們3A一句: DONT SELL AND 呃錢呀 PK!!!!
3AA 得返半年.. 普通貨優惠有限, 限定嘢仲要你F5到先有, 期子所餘價值真係唔多

ht 暫時優惠直 ...
flighttosky 發表於 6-6-2012 05:23 PM

動漫優惠今年吾知重有冇,況且d VIP gift 呢期都冇乜,未出比較好只Luke!
支持,3A不知所謂,3AA更不知所謂.Gimbat有咩就射個波去話香港問題,想問佢,"Why you are here?".
Customer Service is shit, confirm deliver date 3-4個email都confirm唔到,比咗date佢又話唔得,都唔知佢想點,炒咗佢啦!!!
冇左呢個可能了,之前唔係話3AA個MEMBERSHIP PACKAGE已經出左貨嗎(定未?)
出左佢就冇得退$$,但有可能照取 ...
edmund 發表於 6-6-2012 05:24 PM

邊有甘快出,快打粗口插左先:DD
唔係話自己果一千幾百好大,但點都係客~!!
唔係話要超級尊貴待遇,但都唔係當自己d fans 係傻仔~!!

你 ...
chiman0123 發表於 6-6-2012 05:36 PM

F5 傻?啲鬼佬樂在其中,有人仲特登請假做呢件事
為心頭好總要付返多少代價
既然 Seven 有多謝同笑容,何必搵 3A 貼錢買難受?