Toysdaily 玩具日報

樓主: flighttosky

[3A/ threezero] 我要爆啦, 3a 祭文賦全文

本人非常同意以上Ching 們的意見!本人只是玩玩具的,沒有話忠實與否!喜歡咪買攞!祇係想表達下自己的愚見!其實3A有D野係做得比其他人好,但係某些地方亦係值得比人插!我亦不再多講,但個人覺得如果今次買唔到,咪等下次攞,留個quota買過第2隻,反正3A d野都會出過唔同的版本啦!(causal version coming soon)平常心去應對!但絕對唔鼓勵去用抄價去後追攞!我亦想信好多玩玩具的Ching 們,都已發覺差不多已經沒有太多空間處理閣下收藏品了!請各ching們輕鬆面對吧!如有得罪,請多多包容,非喜勿插!:64:
祝各大大:唔洗排隊,唔洗F5ing, 唔洗食抄價,唔洗抽簽,唔洗買其他野先可買到玩具,唔洗買戲票,唔洗預先比訂,唔洗買玩具要買埋個又大又唔環保的豪華禮盒.... 都可買得心頭好!(理想):42:
十分同意, 我都係之前好鍾意, 之後JOIN左MEMBER, 但由JC, 會場限定到今次呢個RED LADY SHAM.......冇一次買到.....想要既都冇....真係灰心同失望........買咁耐玩具第1次有咁既感覺........買得唔開心.........好想放哂所有3A佢...........
我支持版主!!!! 佢以為自已係STEVE JOBS!

If you need to see your toys before you buy it, dont buy, only buy becuase you believe and trust 3A. simple as that….
3a Facebook今次都比d老外駡,遲d隻casual 版出可能大家會後悔買白紅lady sham
回復 79# dreamtoys

Would you please share the link so that I can see how 3a fans scold 3a
回復 79# dreamtoys

Would you please share the link so that I can see how 3a fans scold 3a
樓主其實講得有道理
threea 無理由咁玩d客仔,
一次F5當你玩驚喜, 兩次F5當你玩神秘, 次次都F5 就係玩買家啦
以前邊有咁多F5嫁

都係果句, 你甘心被玩就繼續留低
不甘心就同THREEA一刀兩斷
記得之前同朋友出街食飯
剛好撞正Threea F5 期, 我一路用電話F5一路傾計
我朋友同我講 "你D神情好似釣緊魚咁WO"

諗返起, 其實係我地比人當水魚釣緊, 而唔係我地釣緊魚
每次講親果件野係F5產品, 本身可能唔鐘意件產品的巴打都可能會F5返份(當然一部分人係本著炒賣的心態去F5啦)
F5到當然會比錢, 但件野你係咪鐘意好似已經唔再係重點
買佢的重點只係因為佢係F5產品, 而不是本著個人的喜好

以上只係個人抒發情感
無意得罪各fans
頭像被屏蔽

為左件玩具 話相反意見既同好係垃圾 同 費柴
講比其他人聽都覺得恐怖

其實每間公司都有唔同style 冇邊間係perfect

3a 鍾意玩性格 玩限定 你唔想咁辛苦F5
其實買少件 唔係咁大不了 我本著買到咪買
買唔到就算既心態面對 請假F5? no way!

我都覺佢CS有必要再提高水平 亦試過受氣
但唔會咁刻薄去罵人 人地都係打工 正所謂
得饒人處且饒人 玩玩具搞到似潑婦罵街咁
何必呢?

順帶一提 我都唔鍾意F5 所以轉左追3A既舊
product:67:
回復 85# 甘大滋

甘大最近後追左咩正野?

我近排都後追左隻boiler zomb

怨念解除:60:
頭像被屏蔽
回復 86# jerryfai

唉… 好學唔學 我學左其他師兄咁買左一兩隻舊TK同 De Plume   :79:
鬧得好:71:食屎啦賣玩具賣到噤:53:
我預咗好快比人 "河蟹" , 希望有一推人見到!!!  

都唔知做member為乜, 我個人係嚴選派, 唔係心 ...
flighttosky 發表於 6-6-2012 04:13 PM

唔想得罪各位玩家...:77:
但咁多買家買, 係咪堅係鍾意3A D 野先? 定係純粹想轉手圖利呀? :58:
我覺得佢 D 野就完全唔得喇 ! 冇手工, 冇Design,  就求其做到污糟邋遢就話舊化...:38:
我有拎上手玩過...我堅係覺得佢污糟 law ... 掂都唔想掂....:cool:
仲要我比錢買 ?? 送比我都要諗下 ! :74:
但係~ 咸魚青菜各有所愛... 我唔識貨姐, 緊有人獨據慧眼既 ! :77:
樓主 ~ 你都係"老舉埋數" 把啦 ! 咁很寸? 我采佢都有味 ! :67: