Toysdaily 玩具日報

樓主: flighttosky

[3A/ threezero] 我要爆啦, 3a 祭文賦全文

之前又有 d post 話 3A 好 service o既,
真係百貨應百客.
3A會藉一千蚊又figure又袋又cap帽,其實已經唔錯
F5 傻?啲鬼佬樂在其中,有人仲特登請假做呢件事
為心頭好總要付返多少代價
既然 Seven  ...
ckwan 發表於 6-6-2012 05:46 PM

YOU RIGHT~~所以無下年~~:45:
頭像被屏蔽
動漫優惠今年吾知重有冇,況且d VIP gift 呢期都冇乜,未出比較好只Luke!
ckc882000 發表於 6-6-2012 05:44 PM

其實HT當年既永久VIP制對HT來說係一個BUG
HT一直都煩緊點樣打發呢班係佢地眼中只會要著數既VIP
當然我知好多VIP都係HT長期支持者
我諗HT再過2至3年就會再有新既VIP制,是國際化的,而且將舊香港VIP會藉取消
用意很明顯,光明正大吸納新人,賺多D,又唔駛再比舊VIP無條件拿太多著數
我今朝投訴佢地3aa的限定發放方法, 佢地答: 哦, 係咁架啦, 驚喜嘛, 你留意下啦 good luck
係香港, 你咁樣做 ...
kingbaba 發表於 6-6-2012 05:43 PM

3A就係要做到炒,所以先甘玩
3a死硬facebook大把,有時好難頂!!!
估唔到有人一邊比人插 "羅右" 一邊話enjoy

F5 ,  我就唔會lor

不過無 樓上呢d 3a死硬派, td就無 ...
flighttosky 發表於 6-6-2012 05:51 PM

如果 F5 等如走後門的話,師兄想像力真豐富(定係有實際經驗?)
夏蟲不可語冰,多說無益
頭像被屏蔽
之前又有 d post 話 3A 好 service o既,
真係百貨應百客.
將莖牽 發表於 6-6-2012 05:47 PM

3A係維修service好~!!呢樣好就要讚~~
係佢出品就有壞必整~~唔洗單,你寄去佢就同你整~!!

但問CS野就........:53::angry::blame:
頭像被屏蔽
估唔到有人咁認真去睇我d笑話  Thx
flighttosky 發表於 6-6-2012 05:57 PM

我真係好認真去笑你架 :43:  :43:  :43:
:34: :34: :34:
頭像被屏蔽
養大同種壞 3A 嘅,點數都數唔到香玩家
我夠膽講,3A 完全唔做香港人生意,對佢公司影響真係好有限
...
ckwan 發表於 6-6-2012 05:27 PM

我覺得CHING應該係3A員工,但同時玩玩具都係CHING既興趣
唔知有冇推斷正確?或者估會比較合理
頭像被屏蔽