Toysdaily 玩具日報

樓主: flighttosky

[3A/ threezero] 我要爆啦, 3a 祭文賦全文

非常認同~~~!!!
年頭俾左USD150做3aa 會員, d好野都要F5,好勒F5就F5 la~
見上架即add to cart la~~~你個網load成9年,load完1係error,1係out of stock......
收得會員知道人數個網就整好d la~~次次有特別野賣就慢過蝸牛,好廢~~!!
俾成150美金做會員都買唔到1隻figure,係150美金ar,我諗唔算少卦?
入會85折? 1隻figureUSD100 平百鬆d都要買6,7隻先和左入會費條數,
要買第7,8隻先叫優惠開始~~但過左半年吸引既得3,4隻law~~
想要3aa figure ok既款又要搞f5同其他會員爭,150美金做會員都要爭,
下年真係等d死硬fans爭飽佢~~

做3AA會員買唔到想要既figure,唔通我貪你個3AA爛鬼旅行袋入會ar?
支持,3A不知所謂,3AA更不知所謂.Gimbat有咩就射個波去話香港問題,想問佢,"Why you are here?".
Customer S ...
williamkk 發表於 6-6-2012 05:44 PM

11~2x/6 問人邊日唔可以收貨? on99

Send mail 比 CS 退會啦,ThreeA 唔啱你哋嘅啦,CS 好好人,一定可以幫到你。
其實好似歌手咁之ma......
唱得好, 自然有人Like, 會買佢d CD/演唱會票......
鐘意佢既人, 唔介意請假排隊買佢D演唱會票
唔鐘意既, 梗係覺得佢地怪, 當佢地傻仔啦...
至於果位歌手行咩路線, 點樣promote佢自己, 我地外人又點可控制呢......
覺得難買咪唔好買囉, 好似而家咁, 都無人買CD嫁啦...
其實HT當年既永久VIP制對HT來說係一個BUG
HT一直都煩緊點樣打發呢班係佢地眼中只會要著數既VIP
當然我知 ...
edmund 發表於 6-6-2012 05:52 PM

其實ht應該要將d 優惠首先比d成曰邦襯既VIP 羅
ht快d出個有期限既黃金VIP/VIP EX俾我地呢D買N隻都做唔到VIP既小市民啦!
回復 47# zero...

我都收到一樣email, 小爆咗佢啦
i agree with you.  i was so disappointed with ashley wood now, it's all about business. especially when more and more characters appear because of selling toys but no longer belongs to his story.  The story for the popbot universe is getting worse now.
其實ht應該要將d 優惠首先比d成曰邦襯既VIP 羅
ckc882000 發表於 6-6-2012 06:19 PM

成日幫襯既 VIP 優惠咪就係九折訂貨,差不多等於買十送一的了。
成日幫襯既 VIP 優惠咪就係九折訂貨,差不多等於買十送一的了。
hk小文 發表於 6-6-2012 06:25 PM

師兄:ht VIP 冇九折架:unhappy: 比walk in 價平$70炸
幫Ching 推post…..........
hk小文 發表於 6-6-2012 06:25 PM

HT其實捉字蚤,佢分左2個價,定價同預訂價!VIP 9折係定價計9折,而非vip訂野就計預訂價!
預訂價都大慨有95折,所以好似batman車咁貴都先至同vip差百幾蚊!平時千鬆d個d其實差幾廿蚊!
回復  flighttosky

我就唔明,點解.呢個世界每一方面
都甘多蠢人
eeleel 發表於 6-6-2012 06:06 PM

真係唔留言都唔得,閣下呢句話正正可套用到你身上呢!不久之前見你喪插3A,呢頭又不停F5試到火滾,果頭狂插呢頭喪試!師兄真有骨氣:71:注意小弟唔係揾交嗌!只係睇唔過眼你呢啲煽風點火的牆頭小草!廢柴蠢人?!嘿....你有資格賊喊捉賊嗎?
真係唔留言都唔得,閣下呢句話正正可套用到你身上呢!不久之前見你喪插3A,呢頭又不停F5試到火滾,果頭狂插呢 ...
水盡鵝飛 發表於 6-6-2012 06:38 PM

我都係邊插邊買!老實講,唔係比佢d野吸引都唔會入會啦!
但諗唔到願來入左會係要咁玩!
我自己就入左會就買今年算啦!下年咪搞!
我都係邊插邊買!老實講,唔係比佢d野吸引都唔會入會啦!
但諗唔到願來入左會係要咁玩!
我自己就入左 ...
chiman0123 發表於 6-6-2012 07:08 PM

師兄,起碼你言詞無激烈攻擊其他人吖!:77:
唔似某人