Toysdaily 玩具日報

[新品消息] MEDICOM The Amazing Spider-Man

緊身衫不似拉打,斷手斷腳都好難整。
回復 121# 老孫

雖然medicom個body設計上係有少少問題, 但d廠如果係模使用量, 及原材料膠珠質素控制一下, 爛body既情況應該唔會好似早幾年咁嚴重.
回復 122# henryay
講真我係好有興趣買 M 記,我曾經擁有幾隻 M 記,只係  企係到都自己斷裂爛。
如果有人開鋪整 M 記公仔,都係一門生意。千幾蚊隻,買得都好愛,一定唔想隻公仔變成咁。
回復 123# 老孫

所以超人那裡一直都有301改替換波地賣

回復 124# chungyuihing
既然佢地專買M記,佢如果幫人整埋就更加好,我本身工作關係冇時間亦都冇技術去整。
佢肯整我唔介意花小小錢,因為真係好喜歡d公仔。
回復 115# henryay

今次“報稱”生產1500隻,對上又係生產1500隻既有MGS3 snake同willy wonka,willy一直都貴唔起,snake就有SS番出還魂
回復 125# 老孫

M記野,早期蕉人好肯幫D客代交代理維修,我自己都試過THE FIRST爛頭,MGS4蛇叔爛槍,擺低比佢地,包攪掂:71:
最後一次係悟空爛軟膠事件,不過黃蛇話今後要自己上代理攪,原因唔記得左,反而日版佢地都會幫D客攪:78:
唔講以為係hottoys
佢地專賣 m 記,服務做得好,都多d人買。
回復 120# Pixiv

唉....好貴...又想留d錢入超合金星戰..不過一入星戰抗就......
有無師兄有毒人相片:75:
有冇師兄肯犧牲小我完成大我,擺相上黎。  件衫車死晒,如果斷左關節就好麻煩。
回復 132# 老孫

呢隻野無人出手....@@...

我覺得玩得蜘蛛俠,都想玩踎想跪,不過呢隻如果跪左,就唔好預起身,因為之後企返起身,想再跪就做唔到,因為隻腳已經斷左跪唔返,一係就長跪唔好起身,跪左想起返身,耐左又會斷腳,仲有就係可能長時間拉扯件衫會爆皮,咁就差不多千五,有冇人願意冒風險去試,值唔值真係見仁見智。
其實有線位, 你剪開佢 換BODY, 再縫返就OK,  我已經換了5隻.