Toysdaily 玩具日報

[新品消息] MEDICOM The Amazing Spider-Man

回復 135# BBCC
呢隻 body 瘦D,係咪用 301?    同埋 Death Note L  body 係咪用  301??  L 膚色好蒼白,係咪有差不多蒼白 body?
我冇技術做縫線:cool:
I've take a look for it at superman, the eyes were modified and the head was looking better than ht:71:
回復 136# 老孫

RAH301改ボディを内蔵し
回復 138# chungyuihing

內藏都冇用,我都唔識縫線,你有冇識人攪到?

今天在皆旺某店近距離隔著紙合看
發覺對眼好似是反光貼紙,不知有沒有看錯!
不知有冇兄弟覺唔覺呢?:?
回復 140# Keroro軍曹

咩呀出左喇咩:50:
睇頭post都唔似係紙黎
應該冇可能啦..當m記傻咩
尋日攞咗,簡單來說:
- 衣衫精細
- 身形好靚
- 網底銀眼
- 可動不高
尋日攞咗,簡單來說:
- 衣衫精細
- 身形好靚
- 網底銀眼
- 可動不高
I've take a look for it at superman, the eyes were modified and the head was looking better than ht: ...
neoneo 發表於 3-9-2012 07:09 PM

I've take a look for it at superman, the eyes were modified and the head was looking better than ht X 2
回復 136# 老孫

L應該301,  如果爛只可換關節位,  縫線問題, 其實我都唔叻, 我都膽粗粗自己搞,  自己問人點縫,  我可以講, 其實唔太難.
香港暫時未見有人分享。
jp report

見過實物
做得幾靚可惜對眼入面似貼紙......:67:
身形幾吸引,不過D蜘蛛絲有點似鼻涕。。。:66:
見平買左,搞少少修改會再分享下....圖我已改短小腿同部份上色,所以不要以為係現貨效果.但也非常正!