Toysdaily 玩具日報

[新品消息] MEDICOM The Amazing Spider-Man

通常別廠一出圖,ht就會好快出手,期望今日下午有官圖。
M記曲線幫HT宣傳新SPIDERMAN:66:
只要medicom不改善玻璃素體的問題,
再有愛的角色我都不會收的....
實在不能接受這種價位的玩具扭一扭就斷 ...
leochiou00 發表於 24-5-2012 01:15 AM

medicom已改善左玻璃素體好耐啦,
而家 301改body好正常架啦,
你係吾係好耐無玩m記呀
近期  拉打 555, 新一號 ver 2.5 , 新二號 ver 2.5 開始
已好少玻璃素體的問題
Medicom留返係日本啦......香港已有hottoys 同 Enterbay, 唔該日本仔睇下人地D嘢先啦!! 原地踏步咗咁多年, 一D進步都冇, 冇心搞就咪搞啦! 明知大部份玩figure嘅都係成年人, 一定有返咁上下要求, 成日食老本, 攞住D Lenience, 但成品會自行分解的, 真係火都嚟!! 我睇見自己的Medicom figure就火了, 甩皮甩骨.......慾哭無淚.......!
等ht果隻好過~~~~~~~~~~~

全日本幾億人都只打算出1500隻, 無信心之表現, 但相信絕對有人愛用國貨。
頭像被屏蔽
Price is amazing too!!!

今次套衫個spec,要大貨做到電影內的質感,很難,尤其係對眼.
總體而言,今集套衫太過想同蜘蛛俠故有外形有別,我覺得唔算成功.
垃圾一隻,一隻垃圾.
回復 33# joeyip

的確很久沒玩medicom 12' 了
自從我的the first斷掉後就強迫自己不碰
素體的狀況已經改善了嗎?
如果真是這樣,目前重新開放預購的darth maul我就會考慮了
不過還是等玩具入手報告比較保險
感謝你的資訊!!
純粹因為d pose擺得好靚而回post
尤其呢個
其實medicom自己知自己事
限量1500隻好落台
:(
Amazing $$$$$price man!!!!! :70:
M記 ~ 5該你比d誠意 {:3_127:}