Toysdaily 玩具日報

樓主: getterwing2

[新品消息] 鐵拳tag tournament 2

我用果三個已經係主力黎啦....係得兩鋪用alex同kuma啫

米高果個ok似呀呵

不過聽 ...
瘦雞 發表於 12-11-2012 11:58 AM

您用alex同kuma我先有d機咋~~~:$

米高真係好似~~~仲有隻機械人都唔差(好女性:35:)~~~31隻機械人識變車~~~:71:
不過聽講今集啲衫小左好多

今集D換衫功能同以前比, 係加左一堆新野, 但cut左一D舊野. 可惡.

今集自選顏色的功能比以前進步左好多, 而且以前都冇水貼功能.

不過以前手套, 鞋可以分開選, 依家冇.  以前上身係分內衣同外套, 兩層分開可以有不同組合, 依家冇冇左, 變左內衣/外衣/手套合理左.   而且冇左以前2p果係衫...... 好多人罵.
你打完b1,2後, 對方雙腳彈地, 時間好夠, 你唔駛迫自己太趕.

如果出唔切d1,4,2  可以試試就咁3,2   係 ...
getterwing2 發表於 12-11-2012 12:03 PM

咁我返去再試下先~~~:)

不過玩既時間太少~~~想認真練多幾下都冇時間~~~:sad: 今早爆ending~~~用新人+paul打左2個endings~~~好過玩ghost打金色 :$
咁我返去再試下先~~~

不過玩既時間太少~~~想認真練多幾下都冇時間~~~ 今早爆ending~~~用新人 ...
黑色三連敗 發表於 12-11-2012 12:09

你打ghost , 打果D金色對手後, 都會開到果個金色team的第一個角色的ending.
您用alex同kuma我先有d機咋~~~

米高真係好似~~~仲有隻機械人都唔差(好女性)~~~31隻機械人識變 ...
黑色三連敗 發表於 12-11-2012 12:05 PM

女機械人想整到凌波麗咁既樣,但好似唔多似樣
瘦雞 發表於 12-11-2012 12:23

整唔整到劍狼傳說果個蓮娜呢?

上集我都整到超級撒亞人孫悟空, 豪鬼, guile同桐生一馬,  今集冇左D衣服, 冇得整.  我淨係整左龍虎之拳ryo. combot 難得又有渣古式肩甲又有隊長角, 可惜冇其他野配合, 整唔到紅渣同gouf

上集我都整到超級撒亞人孫悟空, 豪鬼, guile同桐生一馬,  今集冇左D衣 ...
getterwing2 發表於 12-11-2012 12:58 PM

蓮娜應該唔得...

豪鬼同桐生一馬應該整到。豪鬼玩fight lab 第五版已經有

桐生就bryan有件衫都幾似,髮型就唔知了
蓮娜應該唔得...

豪鬼同桐生一馬應該整到。豪鬼玩fight lab 第五版已經有

桐生就bryan有件 ...
瘦雞 發表於 12-11-2012 13:08

以前feng 果件2P衫, 轉左色後我覺得係極似桐生一馬, 而且只要改改個髮型, 連個樣都似. 依家feng 冇左果件衫了. bryan 就算有呢件衫, 但個樣都完全唔似...... 唔通科學怪人如龍版咩.....

T6 用平八整豪鬼, 直情可以加埋頸度果串珠, 依家冇左了, 冇以前咁似.
http://www.youtube.com/watch?v=bsnfJM20ATg

又冇頭帶, 整唔到ryu, 依家最多整到ken或者冇底衫版ryo.  以前米膠可以變dmc但丁, 依家又冇..... 真係少左好多樂趣.
以前feng 果件2P衫, 轉左色後我覺得係極似桐生一馬, 而且只要改改個髮型, 連個樣都似. 依家feng 冇左果 ...
getterwing2 發表於 12-11-2012 01:22 PM

係wo,馮威個樣惡惡地有d似桐生,仲有都似無雙既呂布

我係uwant睇到lee扮robert
係wo,馮威個樣惡惡地有d似桐生,仲有都似無雙既呂布

我係uwant睇到lee扮robert
瘦雞 發表於 12-11-2012 13:35

咪係law..... 以前我個馮威 1P 扮呂布, 2P 扮桐生, 依家冇左頭頂曱甴鬚扮唔成呂布, 2P連件衫都冇埋又扮唔到桐生.....

我都係睇左果個post 先整ryo.  不過個robert 都係ma ma 地似.
你打ghost , 打果D金色對手後, 都會開到果個金色team的第一個角色的ending.
getterwing2 發表於 12-11-2012 12:17 PM

我估我用新人+paul/christ會打得快d~~~:DD
瘦雞 發表於 12-11-2012 12:23 PM

都唔係唔似~~~不過冇米膠咁似~~~:DD

上集我都整到超級撒亞人孫悟空, 豪鬼, guile同桐生一馬,  今集冇左D衣 ...
getterwing2 發表於 12-11-2012 12:58 PM

蓮娜都得???~~~~:shiny:
博士d招好攪野~~~~:( 努力開完endings會打番doa~~~跟住就基戰啦 :34:
博士d招好攪野~~~~ 努力開完endings會打番doa~~~跟住就基戰啦
黑色三連敗 發表於 15-11-2012 12:01

o岩o岩先領略到崩拳的威力ja woo, 咁快唔玩la